Θα άντεχε την πίεση για τον πάγκο του Παναθηναϊκού;

Ο Παναθηναϊκός και η περίπτωση Γιαννίκη

Το όνομα του Αργύρη Γιαννίκη ακούγεται αυτές τις μέρες στο Κορωπί, έστω κι ως αουτσάιντερ, προηγουμένως βρέθηκε και στο ραντάρ της ΑΕΚ, σίγουρα παράσημο για το νεαρό κόουτς ότι κέντρισε το ενδιαφέρον των τοπ συλλόγων.

Ο Παναθηναϊκός στη φάση που βρίσκεται περικλείει πάρα πολύ δουλειά για κάποιο προπονητή.

Αν π.χ ο Γιαννίκης κατηφόριζε στην Αθήνα και ντυνόταν με την πράσινη φόρμα θα ξεκινούσε το δύσκολο έργο να ξεσκαρτάρει ένα ρόστερ που έχει ποιότητα αλλά και παίκτες που δεν αξίζουν να φορούν τη φανέλα.

Έχοντας παρακολουθήσει κύκλους μαθημάτων σε ψυχολογία, δημόσιες σχέσεις, sports management και φυσική αγωγή, ο νεαρός προπονητής φαίνεται να διαθέτει το πλήρες πακέτο ενός μοντέρνου τεχνικού.

Παρουσιάζοντας ποδόσφαιρο κυριαρχίας φέτος με τον ΠΑΣ με υψηλή κατοχή και τρομερά τρεξίματα κέρδισε 3 σερί φορές τον Παναθηναϊκό επιβεβαιώνοντας το μότο «το ελκυστικό ποδόσφαιρο φέρνει θαυμασμό και προτάσεις».

Το κακό είναι ότι στο τριφύλλι θα έμπαινε σε περιβάλλον απίστευτα καχύποπτο κι από την πρώτη ήττα η πίεση που θα ένιωθε θα ήταν ασφυκτική, εκεί είναι που οι περισσότεροι λυγίζουν.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News