Θα αλλάξει επίπεδο με τον υγιή Βιγιαφάνιες

Θα αλλάξει επίπεδο με τον υγιή Βιγιαφάνιες

Είναι πολύ μεγάλης σημασίας για τον Παναθηναϊκό να καταφέρει να έρθει γρήγορα σε φόρμα ο Λούκας Βιγιαφάνιες.

Τον Αργεντινό τον ξέρουμε καλά, γνωρίζουμε τι μπορεί να προσφέρει και με Μαουρίτσιο, Κουρμπέλη στα νώτα του, δύναται να μας ξετρελάνει.

Επιπλέον η χώρα καταγωγής του δημιουργεί όνειρα μιας και πολλοί συμπατριώτες του κατάφεραν να γίνουν ινδάλματα για την εξέδρα, ο βραχύσωμος χαφ καλείται να συνεχίσει την παράδοση, να μετατρέψει το εβδομαδιαίο performance του σε μορφή εντυπωσιακών διηγήσεων, σαν τις ιστορίες που διηγούνται οι πρεσβύτεροι στους εκστασιασμένους πιτσιρικάδες, διηγήσεις που περνούν από γενιά σε γενιά και μπολιάζουν τους νεαρούς στα ιδανικά και τις αξίες που πρεσβεύει ο Παναθηναϊκός.

Το ξυραφένιο του μυαλό κι η έφεση του στην πάσα είναι το στοιχείο που μπορεί να σκορπίσει…θάνατο ανά την λίγκα μας.

Είναι σαν να βλέπεις τον Μαύρο Καβαλάρη του παραμυθιού να σε κυνηγά γνωρίζοντας το τέλος σου. Είναι μια σκηνή από τον κύκλο της ζωής στην Αφρικανική σαβάνα όπου το λιοντάρι κυνηγά το ελάφι. Ο παίκτης που μπροστά του ηθικά και εγωισμοί θα φτάνουν ίσα με το χορτάρι, ο παίκτης που απλά μπορεί να είναι παντού αναλαμβάνοντας την ηγεσία, ένα είδος τιμωρίας για τους αμαρτωλούς απέναντι στις 10 εντολές της πράσινης επίθεσης.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News