Τετραετές σε Ιωαννίδη από Αλαφούζο με έμψυχο αντάλλαγμα

Τετραετές σε Ιωαννίδη από Αλαφούζο με έμψυχο αντάλλαγμα

Το «deal» του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό για τον Φώτη Ιωαννίδη είναι σύνθετο και πιθανώς θα περιλαμβάνει και έμψυχο αντάλλαγμα με τον Γιάννη Αλαφούζο να συμμετέχει στην υλοποίηση της μεταγραφής.

Για ένα από τα πιο hot prospects του ελληνικού ποδοσφαίρου ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να δώσει «γη και… ύδωρ» και να κάνει αμοιβαίες υποχωρήσεις «ξεπληρώνοντας» με κάποιον τρόπο την τίμια στάση του Λεβαδειακού, ο οποίος έδωσε προτεραιότητα στους πράσινους («πάγωσε» ΟΣΦΠ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ).

Οι πράσινοι πιστεύουν στις δυνατότητες του Ιωαννίδη και γι’αυτό του προσφέρουν τετραετές συμβόλαιο (μέχρι το καλοκαίρι του 2024). Ο Τσάβι Ρόκα, αλλά και ο Γιάννης Αλαφούζος (έχει σε εκτίμηση τον Ιωαννίδη) έχουν επικοινωνήσει με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και του εξέφρασαν πόσο θέλουν να τον εντάξουν στο ρόστερ.

Ένα κοντινό σενάριο θέλει τον Παναθηναϊκό να βγάζει ένα σεβαστό ποσό από το ταμείο του, να αφήνει υψηλό ποσοστό μεταπώλησης στους Βοιωτούς και να δίνει και κάποιον παίκτη δανεικό (όπως έγινε το περασμένο καλοκαίρι με τον Κονάν).

Μένει να σφραγιστεί η «φόρμουλα» της συνεργασίας των δύο ομάδων. Ο Ιωαννίδης θα ντυθεί στα πράσινα και θα βρει χώρο στο ρόστερ ως τρίτος επιθετικός πίσω από Καρλίτος και Μακέντα (ή τον αντικαταστάτη του Ιταλού).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News