Τέταρτος με... κόπο, αντί για δεύτερος!

Τέταρτος με... κόπο, αντί για δεύτερος!

Το 2022 θα βρει τον Παναθηναϊκό στην 4η θέση της βαθμολογίας, ωστόσο, θα μπορούσε εκείνος να φιγουράρει στη 2η θέση με βάσει των όσων έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει στο γήπεδο. Γράφει ο Νότης Καμπέρης.

Τολμώ να πω πως στο φινάλε του α’ γύρου ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να βρισκόταν ακόμα, και πάνω από την ΑΕΚ. Κι αυτό, δεν το γράφω, επειδή στο μεταξύ τους στο ΟΑΚΑ οι πράσινοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα στα 80 από τα 90 λεπτά.

Όταν ο Παναθηναϊκός κερδίζει, το κάνει επειδή όντως παίζει καλύτερα. Το κάνει με τέτοιο πειστικό τρόπο που δεν αφήνει στον αντίπαλο περιθώρια να πει πολλά. Το ότι δεν εντοπίζεται στη 2η θέση της βαθμολογίας, οφείλεται στο γεγονός πως δεν πήρε βαθμό/ους στα ματς που δεν ήταν στη μέρα του, τα περισσότερα εκ των οποίων παρατηρούνται στο πρώτο μισό του α’ γύρου.

Το Τριφύλλι έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, κάτι το οποίο το πέτυχε χωρίς τις υπηρεσίες του Σένκεφελντ! Το Τριφύλλι είναι στην τετράδα με τον προπονητή του τώρα να καταλήγει σε σχηματισμούς και ποδοσφαιριστές! Το Τριφύλλι είναι στην τετράδα έχοντας παίξει τα δύο με τα Γιάννενα, Ολυμπιακό – ΑΕΚ – Άρη – Αστέρα εκτός!

 

Ο Βιγιαφάνιες είναι μεγάλο κεφάλαιο για τον Παναθηναϊκό, κάτι το οποίο απεδείχθη στα τελευταία ματς. Οι τέσσερις στην άμυνα (Σένκεφελντ, Βέλεθ, Σάντσες, Χουάνκαρ) είναι ό,τι καλύτερο μπορούν να παρουσιάσουν οι πράσινοι αυτήν την χρονιά. Ο Μαουρίσιο παραμένει η «απάντηση» σε ένα αγώνα που πάει να στραβώσει. Αυτό συνέβη και στο 54ο λεπτό στο ματς με τον ΠΑΣ.

Με τον τελευταίο ο Παναθηναϊκός βγάζει «κέρδη» στη βαθμολογία, στην επιστροφή του Σένκεφελντ και πολύ παραπάνω στη σταθεροποίηση του αγωνιστικού του πλάνου. Βέβαια, μένει ένα ματς «τελικός» με το Βόλο στο Κύπελλο για να μπορέσουμε να πούμε «καλά Χριστούγεννα».

Υ.Γ Περέα, τα ήθελες, τα λούστηκες..

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News