Τεστ ετοιμότητας πριν τον Ολυμπιακό - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Τεστ ετοιμότητας πριν τον Ολυμπιακό - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός θα αναμετρηθεί στις 16:00 το μεσημέρι της Πέμπτης στο γήπεδο της Ριζούπολης απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης σε φιλική αναμέτρηση, προκειμένου αμφότεροι να καλύψουν το «κενό» της διακοπής και να διατηρήσουν τον αγωνιστικό τους ρυθμό.

Ο Λάσλο Μπόλονι θέλει να δει τους παίκτες του να βρίσκονται σε εγρήγορση, να μην χάσουν τον ρυθμό τους, τουναντίον, να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση, αλλά και να περάσουν στο γήπεδο αυτά που τους ζητάει ο ίδιος.

Χρόνο συμμετοχής θα πάρουν παίκτες που προέρχονται από τραυματισμούς, αλλά και παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής. Θα είναι σε γενικές γραμμές, ένα ματς προπονητικού χαρακτήρα μακριά από τις κάμερες της τηλεόρασης.

Πριν από περίπου δέκα μέρες, ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Απόλλωνα με 1-0 χάρις το τέρμα του Χατζηγιοβάνη από τα έντεκα βήματα.

Εκτός αποστολής θα παραμείνουν οι διεθνείς, Καμπετσής, Εμμανουηλίδης, Ιωαννίδης, Χατζηγιοβάνης, Διούδης και Κουρμπέλης.

Δουλειά στη φυσική κατάσταση στον Παναθηναϊκό

Η απογευματινή προπόνηση του τριφυλλιού.

Μετά το πρωινό πρόγραμμα, το οποίο περιελάμβανε πολύ τακτική στο Κορωπί, το απόγευμα ο Λάζλο Μπόλονι έριξε το βάρος στη φυσική κατάσταση στους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Ο Ρουμάνος είδε τους Μαουρίσιο και Βιγιαφάνιες, που το πρωί έκαναν αποφόρτιση, να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης.

Αντίθετα, ατομικό στο γυμναστήριο έκαναν οι Αγιούμπ, Πούγγουρας, Βέλεθ και Αντονίτο, ενώ πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Σένκεφελντ. Ο Χατζηθεοδωρίδης έκανε αρχικά ατομικό στο γυμναστήριο και στη συνέχεια βγήκε στο γήπεδο για να συνεχίσει το πρόγραμμά του.

Απόντες λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές ομάδες ήταν οι Διούδης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Ιωαννίδης, Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης και Καμπετσής. Το πρόγραμμα των υπολοίπων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής και ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News