Τέσσερις ομάδες για Τσάβες - Τόσα ζητάει ο Παναθηναϊκός

Ο Τσάβες έδωσε «πάτημα» για μη πληρωμή της Μπόκα!

Μεγάλη είναι η ζήτηση για τον Αντρές Τσάβες στην Αργεντινή, γεγονός που κοιτά να εκμεταλλευτεί στο έπακρον ο Παναθηναϊκός, ώστε να γλιτώσει τα σπασμένα. Μετά την Ταγιέρες, παρουσιάζονται άλλες τρεις ομάδες στο προσκήνιο.

Ο «Comandante» διατηρεί καλό όνομα στην Αργεντινή, παρόλο που στον Παναθηναϊκό δεν μπόρεσε να σημειώσει μία αξιοπρεπή πορεία. Από τις πρώτες ημέρες που αποφασίσθηκε ο «χωρισμός» του παίχτη με τον Παναθηναϊκό, βγήκαν στη φόρα μνηστήρες.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού χρωστά ένα απλησίαστο ποσό για τα οικονομικά του στην Μπόκα Τζούνιορς και ψάχνεται για να κάνει… απόσβεση από την πώληση του Αργεντινού στράικερ.

Γι’ αυτόν τον λόγο, έθεσε ως τιμή αγοράς το ποσό του 1,3 εκατομμυρίου ευρώ. Βέβαια, οι πράσινοι έχουν αγοράσει το 50% των δικαιωμάτων του παίχτη και σε περίπτωση που βρεθεί και με την βούλα κάποιος υποψήφιος αγοραστής, το θέμα θα γίνει περίπλοκο.

Το σίγουρο είναι ότι η πτωτική πορεία του Τσάβες στην Ελλάδα για λογαριασμό του Τριφυλλιού θα επηρεάσει αρνητικά και την τιμή του στην αγορά. Οι άνθρωποι της πράσινης ΠΑΕ δεν βιάζονται να προχωρήσουν σε κάποια κίνηση, αφού περιμένουν ο παίχτης να προσελκύσει και κάποιον σύλλογο από την Ευρώπη.

Το γεγονός ότι υπάρχουν – μέχρι στιγμής – τέσσερις μνηστήρες (μέσα σε αυτές και η Ταγιέρες) δίνει την δυνατότητα στον Παναθηναϊκό να βάλει τον Τσάβες σε πλειστηριασμό, με σκοπό την επίτευξη του μέγιστου κέρδους.

Αν βέβαια η καλύτερη πρόταση που θα προκύψει, δεν αγγίξει το επιθυμητό ποσό του 1,3 εκ ευρώ, τότε οι πράσινοι θα αναγκαστούν να ρίξουν τις απαιτήσεις τους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News