Τέσσερα φιλικά στην Αυστρία - Το πρώτο στις 9 Ιουλίου

Τέσσερα φιλικά στην Αυστρία - Το πρώτο στις 9 Ιουλίου

Έναν μήνα (σχεδόν) ακριβώς μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για την προετοιμασία της νέας σεζόν.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το επιτελείο του αναμένεται να έχουν σήμερα την πρώτη τους συγκέντρωση για την έναρξη της προετοιμασίας, βάζοντας έτσι τέλος στις… διακοπές.

Οι «πράσινοι» θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους στο «Γεώργιος Καλαφάτης», πριν φτάσουν στο Πήλιο όπου θα μείνουν από τις 26 Ιουνίου μέχρι την 1η Ιουλίου.

Το δεύτερο στάδιο θα γίνει στην Αυστρία, από τις 5 έως τις 19 Ιουλίου, όπου ο Παναθηναϊκός θα δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα για να επικεντρωθεί στον πρώτο αγώνα στον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League, στις 4 Αυγούστου.

Ο Παναθηναϊκός Θα δώσει τέσσερα δυνατά φιλικά στην Αυστρία με το πρώτο να προγραμματίζεται για τις 9 Ιουλίου
.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News