Βοτανικός: Τέσσερα διαφορετικά οικόπεδα για το γήπεδο μπάσκετ

Γήπεδο 4 αστέρων έως 40.000 θέσεων στον Βοτανικό: Ολες οι λεπτομέρειες

Με προτάσεις για τέσσερα διαφορετικά οικόπεδα, που θα συνορεύουν με τα όρια της «Διπλής Ανάπλασης» στην περιοχή του Βοτανικού, θα περιμένει η δημοτική αρχή της Αθήνας, την πλευρά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τον ιδιοκτήτη της Δημήτρη Γιαννακόπουλο, στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής (18/12).

Το ραντεβού ανάμεσα στο δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη και την ηγεσία του μπασκετικού Παναθηναϊκού -στο οποίο θα δώσει το «παρών» και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός- θα πραγματοποιηθεί στις 11 π.μ. της Παρασκευής και ουσιαστικά «κλείδωσε» στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, σε επικοινωνία που έγινε ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Θα πραγματοποιηθεί δε, εντός του χρονικού ορίου του ενός μήνα, που προέβλεπε και το μνημόνιο συνεργασίας και συναντίληψης το οποίο υπέγραψαν στις 20 Νοεμβρίου ο δήμος Αθηναίων, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με όλες τις υπόλοιπες πλευρές που συμμετέχουν στο πρότζεκτ της «Διπλής Ανάπλασης» (Κυβέρνηση, Περιφέρεια, ΑΕΠ Ελαιώνας).

Η πλευρά του Δήμου Αθηναίων, θέλει να μπει» στο πρότζεκτ και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κι έχει έτοιμες προτάσεις για την πρώτη χωροθέτηση του νέου γηπέδου μπάσκετ στο Βοτανικό. Παράλληλα, ο δήμαρχος Αθηναίων θα ενημερώσει αναλυτικά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους συνεργάτες του για το σχέδιο χρηματοδότησης, αλλά και για όλες τις υπόλοιπες παραμέτρους που αφορούν την κατασκευή της μπασκετικής σάλας στην περιοχή, σε πολύ κοντινή απόσταση απ’ το ποδοσφαιρικό γήπεδο και τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News