Τεσσάρα ο Παναθηναϊκός, σπουδαίο διπλό στην Κρήτη!

Νίκη με... άγχος, 2-1 ο Παναθηναϊκός!

Παναθηναϊκός: Οι Πράσινοι επικράτησαν 4-1 του ΟΦΗ στην Κρήτη για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Σαρωτική ήταν για δεύτερο σερί παιχνίδι η Κ17 του Παναθηναϊκού. Οι Πράσινοι του Απόστολου Παπαβασιλείου μετά το 6-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης νίκησαν κατά κράτος και τον ΟΦΗ με 4-1 στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο για την 3η αγωνιστική της α’ φάσης του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος Super League Κ17.

Μολονότι η ομάδα του Ηρακλείου προηγήθηκε στο 24′ με γκολ του Γκιαουράκη, το Τριφύλλι ανασυντάχθηκε και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου είχε ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση.  Στο 35′ ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε έπειτα από γρήγορη αντεπίθεση και ασίστ του Τσέλιου προς τον Ρομάνο, ο οποίος πέτυχε το 1-1, ενώ στο 40′ και πάλι ο Ρομάνο διαμόρφωσε το 1-2 μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Μπρέγκου. Με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου οι Πράσινοι βρήκαν και τρίτο γκολ στο 50′ έπειτα από ενέργεια του Γεωργουλάκη, ενώ το τελικό 1-4 διαμορφώθηκε στο 54′ με τον Τσέλιο από ασίστ του Σιάκκα.

Οι δυο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι: ο ΟΦΗ στο 35′ με τον Πατηράκη και ο Παναθηναϊκός στο 45′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπρέγκου.

Παναθηναϊκός: Αποστολάκης, Σκαρλατίδης, Δουβίκας, Μερκούρης, Λιναρδάκης, Αποστόλου, Σιάκκας (67′ Πατέρας), Μπρέγκου (67′ Ν. Καλοσκάμης), Ρομάνο (77′ Τσατάλι), Γεωργουλάκης (55′ Τακεσιάν), Τσέλιος (55′ Κορρές).

Ιβάν ο τρομερός στον Παναθηναϊκό – Ανεβαίνει ο Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δημιουργεί τη δική του ξεχωριστή ιστορία στο πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ο Σέρβος προπονητής έχει μπει στην πρώτη εικοσάδα σε σύνολο 61 προπονητών στην Α Εθνική από το 1959-60.

Συνολικά, ο Γιοβάνοβιτς έχει μέχρι στιγμής απολογισμό 23 νίκες, 7 ισοπαλίες και 11 ήττες σε 41 αγώνες. Με μία νίκη ακόμα θα πιάσει τον Γκίντερ Μπενκστον στις 24 νίκες ενώ από πάνω με 25 νίκες βρίσκονται οι Ουζουνίδης και Μηγιάκης.

Ακόμα, στην επόμενη αγωνιστική με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ ο Σέρβος θα πιάσει στη λίστα δύο μεγάλα ονόματα τα οποία είναι οι Μαλεζάνι και Μαρκαριάν.

Τέλος, με 3 ακόμα παιχνίδια ο τεχνικός των Πρασίνων θα πιάσει τον τεράστιο Γιάννη Κυράστα ενώ αν μείνει όλη τη φετινή χρονιά στους Πράσινους θα μπει στη πρώτη δεκάδα των προπονητών του Τριφυλλιού σε επίπεδο Α’ Εθνικής.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News