Τερματοφύλακας του... Ρόκα στη λίστα Γιοβάνοβιτς!

Τερματοφύλακας του... Ρόκα στη λίστα Γιοβάνοβιτς!

Μια εξαιρετική περίπτωση τερματοφύλακα προέκυψε για τον Παναθηναϊκό με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει στη λίστα του τον Φαμπιάνο, που ανήκει στην πρωταθλήτρια Ομόνοια.

Αν και η Βραζιλία δεν φημίζεται για τους τερματοφύλακές της, ο Φαμπιάνο αποτελεί εξαίρεση στον «κανόνα», όντας ένας από τους κύριους λόγους που η Ομόνοια κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Κύπρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο 33χρονος τερματοφύλακας βρίσκεται στη λίστα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τη θέση του αναπληρωματικού «άσου» στο πράσινο ρόστερ.

Με 14 clean sheets και μόλις 10 γκολ παθητικό σε 22 εμφανίσεις ολοκλήρωσε την περσινή «κούρσα» ο Φαμπιάνο, ο οποίος αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τους Κύπριους έναντι 500.000 ευρώ, ενώ προηγουμένως είχε αγωνιστεί στην Πόρτο.

Τον συγκεκριμένο γκολκίπερ τον είχε ξεχωρίσει και ο Τσάβι Ρόκα, αλλά τελικά, ο Καταλανός αποφάσισε να μην κινηθεί για την απόκτηση τερματοφύλακα το περασμένο καλοκαίρι.

Το δύσκολο στην υπόθεση είναι πως ο Φαμπιάνο έχει ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα με την Ομόνοια, πράγμα που σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πληρώσει και την ομάδα για να τον «ελευθερώσει».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News