Τεράστιος Βύντρα: Πλήρωσε αποκατάσταση σοβαρά τραυματισμένου φίλου του ΠΑΟ

Τελευταίος Έλληνας ο Βύντρα

Είναι από τους παίκτες που όταν έπαιζε στο τριφύλλι, άκουσε ό,τι υπάρχει και δεν υπάρχει από τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Οι γκρίνιες και το κράξιμο στο γήπεδο ήταν σύνηθες φαινόμενο. Μάλιστα, φήμες λένε ότι λόγω της αγάπης του για το τριφύλλι, δεν ήταν λίγες οι φορές που έκλαιγε μετά από τέτοια γεγονότα.

Πέρα από αυτά, η ιστοσελίδα sdna.gr, αποκάλυψε μια άλλη πτυχή του Λουκά Βύντρα, ο οποίος πλήρωσε την αποκατάσταση σοβαρά τραυματισμένου φίλου του Παναθηναϊκού.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά «πλήρωσε με δικά του έξοδα τη νοσηλεία και αποκατάσταση ενός φίλου του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχασε και τα δύο του πόδια από σιδηροδρομικό δυστύχημα. Είδατε πόσο καλά το έκρυψε ο Λουκάς; Ο οποίος, παρεμπιπτόντως, σιχαίνεται τις δημόσιες σχέσεις και τις αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News