Τεράστιος Παπαπέτρου: Υπέγραψε με λιγότερα, για να ενισχυθεί ο Παναθηναϊκός!

Παπαπέτρου:  Οι δηλώσεις μετά τη νίκη επί της Άλμπα

Στο τέλος της ημέρας, ο Ιωάννης Παπαπέτρου ανανέωσε στον Παναθηναϊκό με λιγότερα χρήματα, από ότι πρόσφεραν οι πράσινοι σε τελικό στάδιο στον Ντίνο Μήτογλου, με σκοπό να ενισχυθεί η ομάδα.

Σύμφωνα με το SDNA, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δέχθηκε λιγότερα χρήματα την πρώτη σεζόν (900.000 ευρώ), ώστε το Τριφύλλι να μην ξοδέψει τα… μέγιστα, που ήταν διατεθειμένο να δώσει, ώστε να ενισχυθεί η ομάδα.

Ο «Πάπι» θέλησε να πετύχει κάτι καλύτερο με τους πράσινους στην Ευρώπη και γι αυτό, δεν απαίτησε πολλά από εκείνους. Θα ερχόταν κόντρα στις προσωπικές του φιλοδοξίες, αν ζητούσε ένα ποσό άνω του εκατομμυρίου, καθώς η ομάδα θα ξόδευε μεγάλο μέρος του μπάτζετ σε εκείνον.

Έτσι, στην τελική θα πάρει λιγότερα, από όσα πρόσφερε η διοίκηση στον Μήτογλου!

Μάλιστα, μπήκε και σχετική ρήτρα 500.000 ευρώ, σε περίπτωση που βρει ο παίκτης αυτό που ψάχνει στο NBA. «Μόνο αν φέρω χρήματα στα ταμεία του Παναθηναϊκού, θα μπορώ να φύγω».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News