Τεράστιο «διπλό» ο Παναθηναϊκός στη Σαντορίνη!

Με το... δεξί ο Καλμαζίδης στο ντεμπούτο του στον Παναθηναϊκό

Ο εξαιρετικός ΑΟ Θήρας έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό που παρά την απουσία της Ρόγκα άντεξε και έφυγε με τρίποντο χρυσάφι (3-1 σετ), μένοντας όρθιος στο κυνήγι των παραπάνω θέσεων.

Στο πρώτο σετ ο ΑΟ Θήρας μπήκε καλύτερα, με την ομάδα της Σαντορίνης να είναι στο +6 με σκορ 15-9. Ωστόσο, κάπου εκεί ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να γυρίσει το ματς, με την Κρος να κάνει το 19-20 και την Ανάε να είναι αυτή που έδωσε το σετ στις «πράσινες», κάνοντας το 22-25.

Όπως το πρώτο, έτσι και στο 2ο σετ, ο ΑΟ Θήρας ξεκίνησε πιο δυνατά, βρέθηκε ξανά μπροστά στο σκορ με 16-11 αλλά η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη έδειξε χαρακτήρα και πήρε το προβάδισμα, έχοντας πολύ καλή μπλοκ άμυνα. Έτσι, ο Παναθηναϊκός δεν κοίταξε ξανά πίσω και έκανε το 2-0 στα σετ με 21-25.

Στο τρίτο σετ, οι γηπεδούχες έβγαλαν αντίδραση. Το σκορ ήταν κοντά, με τον ΑΟ Θήρας να παίρνει πρώτο προβάδισμα, φτάνοντας στο +3 στα τέλη του σετ (19-16). Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός κατάφερε ν’ ανατρέψει το σκορ με δύο πόντους της Γκρόθες, για να βγάλει αντίδραση η ομάδα της Σαντορίνης και εν τελεί να κατακτήσει με 25-23 το σετ και να μειώσει στο σκορ (2-1).

Τα σετ: 22-25, 21-25, 25-23, 19-25

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News