Τεράστια πρόταση για Μπλάνκο και αλλαγή δεδομένων

Παναθηναϊκός: Πιέζει για τη μεταγραφή ο Μπλάνκο! (pic)

Ο Μπλάνκο φέρεται να έχει στα χέρια του τεράστια πρόταση, που καλύπτει και τον ατζέντη του του, κάτι που αλλάζει τα δεδομένα για τον Παναθηναϊκό.

Η ενίσχυση στον άξονα της μεσαίας γραμμής και δη στις θέσεις «8» και «10» που έχουν «αδειάσει» μετά τις αποχωρήσεις (Μαουρίσιο, Λούντκβιστ), την λήξη συμβολαίου του Βιγιαφάνιες στο τέλος του μήνα και την επιστροφή του Γκατσίνοβιτς στη Χοφενχάιμ, αποτελεί τη Νο1 μεταγραφική προτεραιότητα του Παναθηναϊκού.

Κι ο στόχος των «πράσινων» είναι μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για το Βάλχζε της Αυστρίας στις 5 Ιουλίου να έχει αποκτηθεί τουλάχιστον ένας κεντρικός δημιουργικός μέσος. Ανεξάρτητα της εξέλιξης στην «ανοικτή» υπόθεση του Αργεντινού Ντομίνγκο Μπλάνκο.

Τις τελευταίες ώρες, ωστόσο, σχετικά με τον Μπλάνκο, φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλη πρόταση από την Ατλέτικο Μινέιρο,

Οι Βραζιλιάνοι μάλιστα φέρονται να έχουν καταθέσει ήδη μία πολύ μεγάλη πρόταση τόσο προς τον παίκτη όσο και προς τον ατζέντη του καλύπτοντας το πριμ υπογραφής που αξίωνε ο μάνατζερ Ουριέλ Πέρεθ για να συναινέσει στην παραχώρηση του πελάτη του.

Μένει να φανεί αν ο Μπλάνκο δελεαστεί από τα χρήματα ή θα επιμείνει στην θέση που εξέφραζε προ ημερών, ότι θέλει… Ευρώπη!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News