Τεράστια νίκη για Παναθηναϊκό στο πόλο!

Τεράστια νίκη για Παναθηναϊκό στο πόλο!

Σημαντική επικράτηση του Παναθηναϊκού στο πόλο κόντρα στον Υδραϊκό με 10-9 που εκμεταλλεύτηκε την έδρα του παρά την απουσία του Άντζιτς και με την στήριξη των φιλάθλων του πέτυχε μια νίκη τριάδας.

Οι «πράσινοι» έβγαλαν μια σπουδαία αντίδραση στο κολυμβητήριο του Γουδή κόντρα στον αξιόμαχο Υδραϊκό και άπαντες φρόντισαν με ομαδική δουλειά να καλύψουν το κενό του τρυματία Άντζιτς.

Αυτή η νίκη φέρνει τον Παναθηναϊκό στην τριάδα του ομίλου του ατενίζοντας το μέλλον με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Στο αγωνιστικό μέρος οι δύο ομάδες μπήκαν δυναμικά και με προσοχή στις άμυνες κυρίως αναδείχτηκαν ισόπαλες με 2-2 στο πρώτο οκτάλεπτπο.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βάλουν δύσκολα στον Παναθηναϊκό αφού με τη λήξη του ήταν μπροστά με 4-5.

Παρόλα αυτά στο τρίτο οκτάλεπτο ο Παναθηναϊκός έκανε σπουδαία εμφάνιση βρήκε αρκετές φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα και γύρισε το ματς σε 8-7 υπέρ του.

Το τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο ήταν ένα οκτάλεπτο τακτικής και νεύρων και το «τριφύλλι» κατάφερε στο τέλος να πάρει την πολυπόθητη νίκη με 10-9.

Παναθηναϊκός (Μάζης):Ριστίτσεβιτς , Τζελάτης 1, Κανδανολέων 1, Γ.Σιαμάς, Δευτεραίος 2, Τόττης, Χωματάς, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας 2, Δερμιτζάκης, Π.Σιαμάς 1 , Αλβέρτης, Κρατημένος, Χ.Σιαμάς 2 και Ζερβουδάκης

Υδραϊκός (Καραμάνης): Πετρόπουλος, Μπέκες, Σουζούκι 3, Παπαδημητρίου, Γκαράνης, Παπαβασιλείου, Μπλάνης, Ρομπόπουλος 4, Δημακόπουλος, Τακάτα 1, Κοντονής 1, Μπερτόλης, Μητράκης, Δαλαμπέκης και Μακαντάνης

Σε δήλωση του ο τεχνικός της ομάδας πόλο του «τριφυλλιού» Δημήτρης Μάζης επισήμανε «Σήμερα πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη που τη θέλαμε για πολλούς λόγους και βαθμολογικούς και ψυχολογικούς.

Καταφέραμε και πήραμε ένα δύσκολο παιχνίδι και είχαμε την ψυχραιμία να κρατήσουμε το σκορ στο τέλος. Ασφαλώς η νίκη παίρνει ακόμα μεγαλύτερη διάσταση αν αναλογιστούμε ότι μας έλειπε ένας βασικός μας παίκτης όπως είναι ο Άντζιτς και όλα τα παιδιά έπαιξαν και κάλυψαν επάξια το κενό του. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των μικρών και μην ξεχνάμε ότι έπαιξαν σήμερα παιδιά ακόμα και 16 ετών.

Ως τώρα στο πρωτάθλημα δίνουμε τη μάχη μας με τα πάνω μας και τα κάτω μας και κοιτάμε άμεσα το επόμενο ματς με σαφή μακροπρόθεσμο στόχο να έχουμε θετικό πρόσημο στο τέλος της χρονιάς».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News