Τεράστια... μεταγραφή ο Αλαφούζος (και) στην τηλεόραση! (vids)

Τεράστια... μεταγραφή ο Αλαφούζος (και) στην τηλεόραση! (vids)

Το κοινό μυστικό των τελευταίων εβδομάδων, η ένταξη της Φαίης Σκορδά στο δυναμικό του ΣΚΑΪ επισημοποιήθηκε με σχετική ανακοίνωση.

Ο σταθμός του Φαλήρου υποδέχθηκε τη διάσημη παρουσιάστρια, ανακοινώνοντας πως θα αναλάβει – όπως είναι φυσικό – την ανανεωμένη πρωινή ζώνη του καναλιού, που για πρώτη φορά στην ιστορία του θα έχει αμιγώς ψυχαγωγικό χαρακτήρα.




Η Φαίη, έχει δημιουργήσει μια ακλόνητη και διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης με το τηλεοπτικό κοινό, με τη δυναμική προσωπικότητά της, την ευγένεια που την ακολουθεί πιστά σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας, το ειλικρινές χαμόγελο, την ευθύτητα, τη διάθεση για χαρά που θέλει να μοιράζεται με τους τηλεθεατές της.
https://i2thumbs.glomex.com/dC1ibGR0ajQzcm5xejUvMjAxOC8xMS8yMC8wOC8xMl81M181YmYzYzIwNWNkNDVlLnBuZw==/profile:original/image.jpg
Καλωσορίζουμε τη Φαίη στον ΣΚΑΪ από όπου θα μας λέει φέτος με το δικό της, μοναδικό τρόπο την πιο γλυκιά «καλημέρα», και ευχόμαστε μια όμορφη και δημιουργική τηλεοπτική χρονιά!




yupiii.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News