Τεράστια η εξέλιξη του Μήτογλου

Τεράστια η εξέλιξη του Μήτογλου

Ο Ντίνος Μήτογλου έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την χρονιά στην Ευρωλίγκα κι ήδη φιγουράρει στην πρώτη 10άδα των ριμπάουντερς!

Το μέλλον του προμηνύεται λαμπρό, το παιδί από την πρώτη φορά που πρόβαρε την πράσινη φανέλα φαινόταν έτοιμο για μεγάλα πράγματα. Το καλοκαίρι του 2018 η διοίκηση πήρε την απόφαση να στηρίξει το Ντίνο και να δημιουργήσει τις συνθήκες στο ρόστερ ώστε ο παίκτης να πάρει με την πάροδο του χρόνου όλο και περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο φόργουορντ των πρασίνων δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και απέναντι στον Χολαργό, στις 6 Ιοανουαρίου του 2019 πραγματοποίησε την κορυφαία εμφάνιση του στο ελληνικό πρωτάθλημα πραγματοποιώντας το πρώτο του double-double.

Στα 26:55 λεπτά που έμεινε στο παρκέ, πρόλαβε να σημειώσει 10 πόντους (4/8 δίποντα, 2/2 βολές) και να μαζέψει 10 ριμπάουντ. Πλέον, είναι εμφανές πως ο Μήτογλου έχει ανέβει επίπεδο τους τελευταίους μήνες και βλέπει την πολύ σκληρή δουλειά του να αποδίδει. Οι λύσεις που προσφέρει είναι πολλές σε ελληνικό πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα, με τον κόσμο να έχει αντιληφθεί πως είναι ένας παίκτης που στο μέλλον μπορεί να εξελιχθεί σε πρωταγωνιστής.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News