Τεν Κάτε: «Ο Αναστασίου επηρεάστηκε από εξωαγωνιστικά»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Χενκ Τεν Κάτε για τον πρώην βοηθό του στον Παναθηναϊκό, Γιάννη Αναστασίου, σε συνέντευξη που παραχώρησε ενώ στάθηκε και στον λόγο που ο «Ολλανδός» αποχώρησε από τους «πράσινους».

Ο Χενκ Τεν Κάτε παραχώρησε συνέντευξη στην ολλανδική ιστοσελίδα «soccernews.nl» και αφού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Αναστασίου αναφέρθηκε και στις σχέσεις που διατηρεί με την διοίκηση του «τριφυλλιού».

[ads2]

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ολλανδός προπονητής:

«Τον συνάντησαν πριν λίγα χρόνια, όταν μου τον σύστησε ο Νίκος Μχλάς που τον προπονούσα στη Φιτέσε. Ο Γιάννης είναι ένας συμπαθής άνθρωπος, είναι ευγενής και συμπεριφέρεται σωστά. Με βοήθησε πολύ ως συνεργάτης. Μάθαινε γρήγορα, ενδιαφερόταν και είχε επαρκή κατάρτιση για προπονητής».

Ειδική αναφορά έγινε και στους λόγους που αποχώρησε ο Αναστασίου από την ομάδα: «Δούλεψε 2,5 χρόνια στην Ελλάδα και επέμεινε πολύ και αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Εξακολουθώ να έχω επαφές με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και ξέρω ότι ήταν πολύ ευχαριστημένοι με τη δουλειά του. Πήρε το καλύτερο από τους παίκτες, αλλά στο τέλος επηρεάστηκε από τα εξωαγωνιστικά ζητήματα».

πηγή: sdna.gr

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News