Τέλος το αήττητο - Ήττα με 3-2 για τον Παναθηναϊκό

Τέλος το αήττητο - Ήττα με 3-2 για τον Παναθηναϊκό

Το αήττητο σερί των τελευταίων έξι αγώνων έλαβε τέλος για την Κ19 του Παναθηναϊκού στο Πανόραμα Φυλής.

Οι Πράσινοι που μετρούσαν τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα Super League Κ19, ηττήθηκαν 3-2 απ’ τον Απόλλωνα για τη 14η αγωνιστική αλλά παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Βαγγέλη Σάμιου ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και θα μπορούσε να έχει καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι. Ωστόσο η αστοχία στην επίθεση και κάποια αμυντικά λάθη οδήγησαν στην ήττα για πρώτη φορά μετά τις 23 Οκτωβρίου και το 3-2 απ’ τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι Πράσινοι άρχισαν εξαιρετικά την αναμέτρηση καθώς προηγήθηκαν μόλις στο 8′ με σουτ του Μπιλάλ έπειτα από προσπάθεια του Συμεωνίδη στο δοκάρι. Το Τριφύλλι συνέχισε να πιέζει χάνοντας ακόμη δυο μεγάλες ευκαιρίες για γκολ στο 29′ με τον Βολάκη και στο 45′ με τον Κυριόπουλο.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων και ο Απόλλων τον «τιμώρησε» καθώς στο 51′ έφτασε στην ισοφάριση με πλασέ του Χατζημάρκου μέσα απ’ την περιοχή. Η αντίδραση των Πρασίνων ήταν άμεση και στο 57′ ο Νταμπίζας μέσα απ’ τη μικρή περιοχή έφερε και πάλι το Τριφύλλι σε θέση οδηγού (1-2).

Ο Απόλλων όμως αμέσως μετά βρήκε απάντηση, έπειτα από λάθος της άμυνας, φτάνοντας στην ισοφάριση (2-2) στο 58′ και πάλι με τον Χατζημάρκο. Ακολούθησαν τρεις καλές στιγμές για τους Πράσινους που είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν αλλά τα σουτ του Βολάκη στο 64′ και του Καλοσκάμη στο 66′ κατέληξαν άουτ, ενώ νέο σουτ του Βολάκη στο 69′ απομακρύνθηκε απ’ τον γκολκίπερ της Ελαφράς Ταξιαρχίας.

Τελικά, οι Πράσινοι αντί να πετύχουν το νικητήριο γκολ, έφυγαν ηττημένοι απ’ το γήπεδο καθώς στο 88′ έπειτα από μακρινό σουτ του Αράπη διαμορφώθηκε το 3-2.

To παιχνίδι σημαδεύτηκε απ’ τον τραυματισμό του Μπιλάλ, ο οποίος δέχθηκε ένα τάκλιν στο κέντρο του γηπέδου και αντικαταστάθηκε στο 24′.

Παναθηναϊκός: Χατζηγιαννάκης, Καμαρός (84′ Πορφυρόπουλος), Παυλάκης, Καρνέσης, Προδρομίτης, Κωστόπουλος (84′ Τσεβάς), Κυριόπουλος, Συμεωνίδης (70′ Τσιάβος), Μπιλάλ (24′ Νταμπίζας), Καλοσκάμης, Βολάκης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News