Τέλος τα πρόστιμα στη νέα Λεωφόρο!

Τέλος τα πρόστιμα στη νέα Λεωφόρο!

Να αποφύγει μελλοντικά πρόστιμα θέλει η διοίκηση του Παναθηναϊκού και για αυτό τον λόγο αποφάσισε να μπουν πλεξιγκλάς κατά μήκος όλων των εξεδρών του «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της ανακαίνισης του γηπέδου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «πράσινοι» δε θέλουν σε καμία περίπτωση να επαναληφθούν στο μέλλον παρόμοια περιστατικά, με αυτά που κόστισαν στην ομάδα την τελευταία διετία συνολικά 3,5 εκατομμύρια ευρώ σε πρόστιμα.

[ads2]

Πέρα από το πλεξιγκλάς θα υπάρξει και προστατευτικό δίχτυ, στα δυο πέταλα του γηπέδου. Οι εργασίες στο «Απόστολος Νικολαΐδης» θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, με το βάρος να πέφτει αρχικά στον καλλωπισμό των εξεδρών, με νέα καθίσματα και βαφή των εσωτερικών χώρων, ενώ παράλληλα θα ανακαινιστούν οι τουαλέτες και τα κυλικεία στις υπάρχουσες θύρες.

Μόλις βγει η οικοδομική άδεια, θα ξεκινήσουν τα έργα για την κατασκευή του δεύτερου διαζώματος στην μια πλευρά του γηπέδου, καθώς επίσης και η κατασκευή των δυο από τα τέσσερα κτίρια, που θα υπάρχουν στα κόρνερ του γηπέδου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News