Tέλος στην ανάλυση φάσεων από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ

Δεν σχολίασε Σιδηρόπουλο ο Κλάτενμπεργκ - «Κανένα πέναλτι στον Βαλμπουενά!»

Ανάλυση βίντεο ήταν και πάει, καθώς η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοίνωσε ότι σταματά η δημοσίευση του εβδομαδιαίου βίντεο ανάλυσης φάσεων αγώνων της Super League 1, όπου ο αρχιδιαιτητής Μαρκ Κλάτενμπεργκ παρουσίαζε την άποψη της ΚΕΔ για σφυρίγματα διαιτητών και αποφάσεις σε επίμαχες φάσεις.

Ωστόσο όπως τονίζεται, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας θέλει πάντα να δείχνει διαφάνεια στο έργο της και ως εκ τούτου καλεί τις ΠΑΕ να στέλνουν τα αιτήματα τους στο Τμήμα Διαιτησίας, ώστε εν συνεχεία να αποσαφηνίζονται οι φάσεις από την Επιτροπή.

«Το εγχείρημα της εβδομαδιαίας ανάλυσης φάσεων της SL 1 ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2020 και χρησιμοποιήθηκε για την επίδειξη διαφάνειας στη λήψη αποφάσεων των αξιωματούχων του αγώνα, καθώς και για τη βελτίωση της επικοινωνίας των τελευταίων» καταλήγει η ανακοίνωση της ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News