ΤΕΛΟΣ ο Τζόρτζεβιτς

Τζόρτζεβιτς: "Ο Ουίλιαμς και ο Χάντερ είναι σπουδαίοι παίκτες"

Ο αποκλεισμός απ’ τη συνέχεια της Euroleague έφερε και το τέλος της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό μετά τον αποκλεισμό-σοκ από την Λαμποράλ Κούτσα με τον Σέρβο τεχνικό να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του «τριφυλλιού»

[ads2]

Οι λόγοι της αποχώρησης…

Ο Σέρβος τεχνικός χρεώνεται την πολύ κακή εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα και (φυσικά) ειδικότερα στους αγώνες της σειράς με τη Λαμποράλ Κούτσα. Τόσο στις δύο πρώτες αναμετρήσεις στη «Fernando Buesa Arena», όσο και στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, όπου ο Παναθηναϊκός δε μπόρεσε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να γίνει απειλητικός,

Η απόφαση της διοίκησης του Παναθηναϊκού, για απομάκρυνση του Σάσα Τζόρτζεβιτς, δεν αποτελεί απόφαση εν θερμώ. Το γεγονός πως η ομάδα του «τριφυλλιού» την πιο κρίσιμη στιγμή, στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της σεζόν, δεν μπόρεσε να δείξει στο παρκέ την… ταυτότητά της και γνώρισε τον ταπεινωτικό αποκλεισμό από τη Λαμποράλ, ήταν αυτό που οδήγησε τη διοίκηση στο διαζύγιο.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News