Τέλος ο Πρέκας

Τέλος ο Πρέκας

Η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Α1 δίχως τον Πέτρο Πρέκα, όπως ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα.

Ο Ελληνας προπονητής αποτελεί παρελθόν από το «τριφύλλι», αφού στα δύο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν μπόρεσε να διεκδικήσει τη νίκη. Θυμίζουμε, βέβαια, πως πριν από το «ντέρμπι αιωνίων» της Κυριακής (24/01), ο Πρέκας και οι «πράσινες» είχαν ηττηθεί και στη Βούλα από τον Πρωτέα, ενώ είχαν δυσκολευτεί και απέναντι στον Κρόνο.

[ads2]

Η ανακοίνωση του «τριφυλλιού»:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. είναι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Τριφυλλιού, Πέτρος Πρέκας υπέβαλλε την παραίτησή του, η οποία δεν έγινε δεκτή από τη διοίκηση του Συλλόγου. Ωστόσο, σεβαστήκαμε τη θέλησή του και προχωρήσαμε στη λύση της συνεργασίας μας. Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κύριο Πρέκα για την προσφορά του στην ομάδα μας και τον διαβεβαιώνει ότι η πόρτα του Συλλόγου θα είναι πάντα ανοικτή για εκείνον, όποτε και εφόσον θελήσει να επιστρέψει σε αυτόν. Επίσης του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News