Τέλος ο Δώνης: Τα ποσά και η αποζημιωση

Δώνης: «Αυτό είπα στους παίκτες μετά τον αποκλεισμό»

Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να διώξει το Γιώργο Δώνη μετά το τέλος της σεζόν, κάτι που έκανε γνωστό μέσω επιστολής προς τον Ελληνα τεχνικό.

Αν και η εφετινή σεζόν ολοκληρώνεται για τους «πράσινους» την προσεχή Κυριακή (19/07, 20:00), στον εντός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ, ο Δώνης – σύμφωνα με το ΑΠΕ- ήρθε προ ημερών σε συμφωνία με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, τόσο για το θέμα των οφειλομένων από δεδουλευμένα όσο και γι’ αυτό της αποζημίωσης για τον τρίτο χρόνο του συμβολαίου.

Κι ακολούθως υπέγραψε τη λύση της συνεργασίας του με τους «πράσινους», που θα «ενεργοποιηθεί» και τυπικά την προσεχή Δευτέρα (20/07), την επομένη του τελευταίου παιχνιδιού της σεζόν.

Ο Δώνης μάλιστα, συμφώνησε να λάβει μέχρι το τέλος του μήνα ένα μέρος των χρημάτων που του οφείλονται «πακέτο» (ποσό που ξεπερνά τις 700.000 Ευρώ) και θα εξοφληθεί υπόλοιπο σε δόσεις έως τον προσεχή Οκτώβριο.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ανεξάρτητα από την αποζημίωση, υπάρχει και μία οφειλή ύψους περίπου 300.000€, για την οποία υπάρχει συμφωνία να πληρωθούν πιο μετά, προκειμένου να μην έχει ο Παναθηναϊκός πρόβλημα με την αδειοδότηση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News