Τέλος και ο Βλαχοδήμος;

Με πολλές εκπλήξεις η αποστολή με Βέροια

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποιός είναι ο λόγος που ο νεαρός άσος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια κινείται συγκεκριμένα, λόγω της οικονομικής δυσπραγίας που ταλαιπωρεί ακόμα την ομάδα.

[ads2]

Για αυτό και ποντάρει, κυρίως, σε νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές, που μπορούν να δούνε τον Παναθηναϊκό ως ευκαιρία, ως σκαλοπάτι στην καριέρα τους, προκειμένου να κάνουν πρωταθλητισμό και να αγωνιστούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Κάπως έτσι ήρθαν σε συμφωνία πριν από μερικούς μήνες με τον Οδυσσέα Βλαχδήμο, που στα 22 του χρόνια βρήκε μία πρώτης τάξης ευκαιρία να έρθει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί και, μάλιστα, σε μεγάλη ομάδα.

Γιατί το ρεπορτάζ, τις ημέρες που υπέγραφε συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό ο νεαρός άσος, ανέφερε ότι μόνο μία ομάδα της επαρχίας τον ήθελε από τη Σούπερ Λιγκ…

Παρόλα αυτά φαίνεται ότι δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και όλα δείχνουν ότι μέσα στο επόμενο διάστημα μπορεί να αποτελέσει παρελθόν!

Υπάρχει, φυσικά, η πιθανότητα να συνεχίσει ως τρίτος τερματοφύλακας, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν φαίνεται να έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή του,.

Που εκτός του Στιλ (και με δεδομένο ότι ο κοτσόλης δεν ψήνεται να συνεχίσει ως αναπληρωματικός), πιθανότατα θα κάνει κίνηση για την απόκτηση ενός ακόμα τερματοφύλακα…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News