Τέλος και από την Εθνική ο Πιτίνο!

«Γκρέμισε» το ΟΑΚΑ η επιστροφή Πιτίνο (pics-video)

Την οριστική αναβολή των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, Σίνζο ‘Αμπε, μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα με τον πρόεδρο της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο κ. ‘Αμπε επισήμανε ότι υπήρξε συμφωνία με τον επικεφαλής της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, η οποία αναμένεται να επισημοποιήσει αργότερα σήμερα την αναβολή των Αγώνων, σε έκτακτη τηλεδιάσκεψη της εκτελεστικής της επιτροπής.

Αυτό, όπως είναι λογικό, επηρεάζει άμεσα τη συνεργασία της ΕΟΚ με τον Ρικ Πιτίνο, καθώς οι δύο πλευρές είχαν δώσει τα χέρια προκειμένου ο 67χρονος τεχνικός να καθοδηγήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα το φετινό καλοκαίρι, για το Προολυμπιακό του Καναδά με φόντο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Δεδομένου όμως ότι πλέον η μεγαλύτερη γιορτή του παγκόσμιου αθλητισμού μετατέθηκε, είναι σαφές πως πλέον αναμένεται να τελειώσει άδοξα η συνεργασία της Ομοσπονδίας με τον Ρικ Πιτίνο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News