Τέλος οι μεταγραφές

Τέλος οι μεταγραφές

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι διευκρίνισε πως η ομάδα του δεν θα κάνει άλλη μεταγραφή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού: «Θα μπορούσαμε και καλύτερα αλλά είναι δύσκολο για παίκτες που δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους να βρουν ρυθμό κατά την διάρκεια του αγώνα.

[ads2]

Πρέπει να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και έχουμε και την Πέμπτη τον αγώνα με τον Άγιαξ, οπότε θα θέλαμε να κάνουμε ένα δυνατό ξεκίνημα».

Για το φιλικό παιχνίδι και τον Άρη: «Πολύ σημαντικό είναι να παίζεις τέτοια φιλικά με δυνατού αντιπάλους όπως ο Άρης, γνωρίζω τον προπονητή του από την Serie A και έχει καλούς παίκτες όπως ο Ίλιτς και ο Μιλούνοβιτς και του εύχομαι να τα πάει καλά την φετινή χρονιά».

Για το αν θα κάνει άλλη μεταγραφη ο Παναθηναϊκός: «Έχουμε ολοκληρώσει τις μεταγραφές αλλά ένα κλαμπ όπως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει συνεχώς να κοιτάει πώς να βελτιωθεί από εκεί και πέρα όμως πρέπει να δούμε τα αποτελέσματα».

Για τη φετινή σεζόν: «Ο Παναθηναϊκός οφείλει να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι και να μπαίνεις στο γήπεδο για να πάρεις τη νίκη».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News