Τέλος το μπάσκετ για τον Μπόγρη - Αναλαμβάνει νέο ρόλο στην ΚΑΕ Ολυμπιακός

Τέλος το μπάσκετ για τον Μπόγρη - Αναλαμβάνει νέο ρόλο στην ΚΑΕ Ολυμπιακός

Στροφή στην καριέρα του αποφάσισε να κάνει ο Γιώργος Μπόγρης, εκτελώντας πλέον στα 28 του χρόνια χρέη ιδιωτικού υπαλλήλου.

Στα εκδοτήρια του ΣΕΦ βρέθηκε την Τετάρτη ο μέχρι πρότινος παίκτης της Τενερίφης, αποδεχόμενος όπως προκύπτει την πρόταση των αδερφών Αγγελόπουλων.

Συγκεκριμένα, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ενστερνιζόμενοι το θυμό και τον εκνευρισμό του κόσμου για την απόκτηση διεθνούς σέντερ με σκοπό να πλαισιώσει τα υπόλοιπα 5άρια των ερυθρόλευκων, τον κάλεσαν στα γραφεία τους.

Η συνάντηση διεξήχθη σε άψογο κλίμα και η πρόταση των ισχυρών ανδρών της ομάδας στον Μπόγρη για τη θέση του υπευθύνου των εκδοτηρίων στο ΣΕΦ, έγινε αμέσως δεκτή από τον παίκτη και τον ατζέντη του.

Από την εν λόγω υπόθεση, ο Ολυμπιακός θα εξοικονομήσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό καθώς πέρα από την αλλαγή πόστου στην ομάδα, ο πρώην σέντερ του τριφυλλιού θα υποστεί και μια σημαντική μείωση στις αποδοχές του.

Σύμφωνα με κύκλους της ΚΑΕ, τα λεφτά αυτά θα πάνε για την απόκτηση ενός Αμερικάνου αθλητικού 5ριού που συνοδεύεται από το προσωνύμιο «λαβράκι».

Δείτε τον εν ώρα υπηρεσίας:

Τέλος το μπάσκετ για τον Μπόγρη - Αναλαμβάνει νέο ρόλο στην ΚΑΕ Ολυμπιακός

***Το παραπάνω κείμενο είναι καθαρά χιουμοριστικό και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News