Τελείωσε του Βιγιαφάνες στον Παναθηναϊκό

Τελείωσε του Βιγιαφάνες στον Παναθηναϊκό

Την πράσινη φανέλα θα φοράει ο Λούκας Βιγιαφάνες, καθώς την οριστική συμφωνία αποκάλυψε ο διοικητικός ηγέτης του Παναιτωλικού.

Προβάρει τα πράσινα ο παικταράς Βιγιαφάνες, με τον παίκτη να υπογράφει σύντομα στον Παναθηναϊκό.

[ads2]

Το Newspao.gr σας είχε ενημερώσει για το αίσιο τέλος στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών, ενώ πλέον μιλάμε για οριστική συμφωνία. Και αυτό διότι, ο Φώτης Κωστούλα αποκάλυψε ότι η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί και τυπικά σε λίγες μέρες.

Ο διοικητικός ηγέτης του Παναιτωλικού μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΑΧΕΛΩΟΣ 98.4» και τον Γιάννη Μπακέλα για το θέμα Βιγιαφάνιες ξεκαθαρίζοντας ότι το Σάββατο θα φορέσει για τελευταία φορά τα «κυανοκίτρινα».7

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Φώτης Κωστούλας:

Για το που βρίσκεται η υπόθεση Βιγιαφάνιες: «Υπάρχει μια συζήτηση. Έχουμε μια συννενόηση με τον Παναθηναϊκό για την μεταγραφή του Βιγιαφάνιες. Έχουμε κάνει κουβέντα αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη. Μετά το ματς με την Καλλονή πάντως πιστεύω ότι θα γίνει η μεταγραφή».

Για τα σενάρια περί δανεικών: «Για τους δανεισμούς δεν ισχύει τίποτα. Αυτά είναι αστεία. Έχουμε καθαρή θέση σε αυτό χρόνια τώρα, οπότε δεν υπήρξε καν συζητήση για δανεικούς. Δεν ξέρω γιατί τα γράφουν αυτά τα δημοσιεύματα»

Για τον λόγο που… άναψε πράσινο για την μεταγραφή: «Έτσι κι αλλιώς ο Παναθηναϊκός με την Ιντεπεντιέντε τα έχει βρει σε όλα κι από το καλοκαίρι θα ήταν δικός του παίκτης. Εμείς μετρήσαμε πολλά για να το δούμε από τώρα. Πρώτα από όλα μετρήσαμε την επιθυμία του παίκτη να πάει από τώρα στον Παναθηναικό. Βλέποντας ότι θα ανήκει έτσι κι αλλιώς στον Παναθηναϊκό είπαμε να τον δώσουμε από τώρα για να έχουμε κι εμείς ένα οικονομικό όφελος έστω κι αν αυτό δεν είναι μεγάλο. Κάτι είναι όμως».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News