Τελειώνουν τα ψωμιά σας...

Επαναλαμβάνω, 35 (τριάντα πέντε), προς απάντηση της … υπηρεσίας προπαγάνδας του συστήματος, που σαφώς και έχει πρόβλημα αριθμητικής. Καλό θα ήταν να καθίσουν ξανά στα θρανία, για να μάθουν πρόσθεση κι αφαίρεση. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι δύσκολο να γίνονται μάρτυρες της κατεδάφισης του συστήματος που με τόσο… κόπο δημιούργησαν. Είναι όμως μια πραγματικότητα. Σκληρή αλλά αναμενόμενη. Αργά ή γρήγορα, όλα τα καθεστώτα, τελειώνουν. 

Το τέλος της εποχής Γκιρτζίκη, δεν πλησιάζει. Έφτασε. Η γενική συνέλευση του Ιουνίου θα αποτελέσει το κύκνειο άσμα για μια διοίκηση που «κατάφερε» να απαξιώσει εντελώς το ελληνικό ποδόσφαιρο βυθίζοντας στην ανυποληψία την διαιτησία, τους θεσμούς, την εθνική ομάδα και ότι άλλο έχει σχέση με το δημοφιλές άθλημα.

[ads2]

Ο ποδοσφαιρικός κόσμος της χώρας (έστω και με μεγάλη καθυστέρηση), είναι προφανές ότι πήρε την απόφαση να γυρίσει σελίδα και να απαλλάξει το δημοφιλές άθλημα από τους… διορισμένους που κατάφεραν με την πολιτική που ακολούθησαν και τις εντολές που εκτελούσαν, να αδειάσουν τα γήπεδα και να απαξιώσουν το άθλημα. Το ξεκάθαρο μήνυμα από την συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης, προκάλεσε δικαιολογημένο πανικό στην παρέα του σημερινού προέδρου. Στον στενό κύκλο προέδρων που του απέμειναν και σε ορισμένα στελέχη της ΕΠΟ που με νύχια και δόντια (γιατί άραγε) προσπαθούν να στηρίξουν την σημερινή κατάσταση.

Σύντομα όλοι όσοι με την πολιτική και τις αποφάσεις τους, προκάλεσαν ζημία στο ποδόσφαιρο, θα αποτελούν παρελθόν. Όπως έχω γράψει και στο παρελθόν θα τους θυμόμαστε ως… εφιάλτες. Έτσι θα μνημονεύονται πάντα.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News