Τελικός Κυπέλλου - ΠΑΟΚ: «Να μην πληρώσουν διόδια οι οπαδοί μας»

ΠΑΟΚ: Οργή οπαδών για το κασκόλ του τελικού λόγω... του σήματος του Παναθηναϊκού!

Επιστολή προς το Υπουργείο Μεταφορών έστειλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ζητώντας τη λήψη απαραίτητων μέτρων για την αποφυγή ταλαιπωρίας των οπαδών του «Δικεφάλου του Βορρά»

Σε ρυθμούς τελικού βρίσκονται άπαντες στον ΠΑΟΚ.

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» σε μια πρώτη κίνηση ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό, έστειλαν επιστολή προς το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και τον Υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή, αλλά και στις εταιρείες που διαχειρίζονται την εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Σε αυτή, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητά τη λήψη μέτρων, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφαλής και χωρίς καθυστερήσεις μετάβαση των οπαδών του «Δικεφάλου του Βορρά» στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, αλλά και την επιστροφή αυτών στη Θεσσαλονίκη, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.

Μάλιστα, στην επιστολή γίνεται λόγος για τις καθυστερήσεις που είχαν παρατηρηθεί στους προηγούμενους τελικούς, με τον ΠΑΟΚ να υποβάλει αίτημα ώστε οι οπαδοί του να περνούν από τα διόδια χωρίς στάση, προκειμένου να φτάσουν εγκαίρως στο ΟΑΚΑ.

Επιπλέον, οι Θεσσαλονικείς καταλήγουν πως η ελεύθερη διέλευση από τα διόδιο, θα πρέπει να γίνει για λόγους ισονομίας και ισότητας εξαιτίας της οικονομικής επιβάρυνσης των φιλάθλων από την Βόρεια Ελλάδα, σε σχέση με τους υπόλοιπου που θα βρεθούν στο στάδιο την ημέρα του τελικού της 21ης Μαΐου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News