Τελικά, κύριε Μπλατ, αλλάζει ο άνθρωπος;

Μπλατ: «Ξέρω καλά τον Λάνγκφορντ. Τρέφω σεβασμό για αυτόν»

Με ενδιαφέρον διαβάσαμε τις δηλώσεις του Μπλατ πριν από λίγη ώρα, σχετικά και με την απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού να φύγει από το ΟΑΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΑΝΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ (αυτή είναι η αλήθεια).

Ο κ. Μπλατ τόνισε χαρακτηριστικά: «Είναι ζήτημα δικαιοσύνης και ηθικής. Όταν φτάνεις στην απόγνωση χρειάζεται να κάνεις κινήσεις απόγνωσης για να το αντιμετωπίσεις. Είμαι 100% με τη διοίκηση».

Όλα καλά μέχρι εδώ, ωστόσο θυμηθήκαμε ότι ο ΙΔΙΟΣ άνθρωπος σε ανάλογο περιστατικό έλεγε άλλα.

Συγκεκριμένα, οΟ προπονητής του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ, έχει ξαναζήσει αποχώρηση ομάδας από το παρκέ, όταν είναι ακόμα προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ το 2002 και τότε στη θέση της δικής του ήταν η Χάποελ Ιερουσαλήμ για την ισραηλιτική λίγκα.

Ο νυν προπονητής του Ολυμπιακού είχε σχολιάσει τότε πως “δε μπορώ να καταλάβω πώς φτάσαμε εδώ. Ο Γιοράμ Χαρούς δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος προπονητής που αποβάλλεται. Αν θέλουμε να εξελίξουμε και να πάμε μπροστά το μπάσκετ, δεν πρέπει να γίνονται τέτοια πράγματα, ιδίως σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετική. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί αποχώρησαν, αλλά είναι κρίμα”, για να προσθέσει αναφορικά με την ανεπιτυχή προσπάθεια της Χάποελ Ιερουσαλήμ να διεξαχθεί εν τέλει το παιχνίδι από το σημείο όπου είχε διακοπεί λόγω της αποχώρησής της πως “αν ήθελαν να επιστρέψουν, δε θα έπρεπε να είχαν αποχωρήσει εξ αρχής. Είναι εκτός λογικής, αντιεπαγγελματικό κι ανεπίτρεπτο. Αν τους επιτρέψεις να επιστρέψουν, δίνεις πάτημα και σε άλλους να κάνουν το ίδιο. Στο ΝΒΑ οι προπονητές αποβάλλονται κάθε τρεις και λίγο και δε γίνονται τέτοια πράγματα. Είναι ήττα του αθλήματος και μεγαλύτερη για την ίδια τη Χάποελ Ιερουσαλήμ”.

Τελικά, ναι, αλλάζει ο άνθρωπος ή αλλιώς… κωλοτούμπα μέχρι τέλους και από Μπλατ!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News