«Τελείωσε» οριστικά ο Μπερτομέου - Ισοπεδώθηκε από τον Γιαννακόπουλο!

«Τελείωσε» οριστικά ο Μπερτομέου - Ισοπεδώθηκε από τον Γιαννακόπουλο!

Δικαιώθηκε με πανηγυρικό τρόπο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τα όσα καταλόγιζε στον Τζόρντι Μπερτομέου με τον τελευταίο να φεύγει από την πίσω πόρτα της διοργάνωσης της Ευρωλίγκα από το επόμενο καλοκαίρι.

Νότης Καμπέρης

Ήταν ένας οικογενειακός αγώνας, που ολοκλήρωσε με επιτυχία ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ είδε τους κόπους του, τον ιδρώτα πολλών ετών, τις αμέτρητες προσπάθειές του να «καρποφορούν» – αν και με καθυστέρηση -, καθώς ο Τζόρντι Μπερτομέου είναι καταδικασμένος πλέον να αποχαιρετίσει μια για πάντα, την μπασκετική κοινότητα και να αποχωρήσει από την Ευρωλίγκα.

Ο «DPG» ήταν εκείνος που πρωτοστάτησε για την κάθαρση στην κορυφαία μπασκετική διοργάνωση, έφθασε στα… άκρα, πιέζοντας ακόμα, και μέσω της μετακόμισης του «Εξάστερου» στο FIBA Champions League, προκειμένου να φθάσει στον στόχο του. Και ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ πανηγυρικά, έπειτα και από την αφύπνιση των περισσοτέρων ομάδων, μεταξύ αυτών και του Ολυμπιακού.

Θυμηθείτε πως ο Γιαννακόπουλος είχε βγει με στοιχεία προ ολίγων ετών και μίλησε για την ανικανότητα του Μπερτομέου να υποστηρίξει την ιδιότητά του. Και τότε, κανένας «μέτοχος» δεν τον ακολούθησε. Σήμερα, οκτώ από τις δεκατρείς ομάδες «μετόχους» πήραν το μέρος του στην πράξη και παρατάχθηκαν απέναντι στον Καταλανό με τη 19η Οκτώβρη να μνημονεύεται ως η ιστορική ημέρα που ο Γιαννακόπουλος άλλαξε το μπάσκετ!

Το έχει η μοίρα, τον Παναθηναϊκό να τον καθοδηγούν ιστορικοί ηγέτες που να διαφοροποιούν τα δεδομένα στον αθλητισμό και πιο ειδικά στην προκειμένη περίπτωση, στο μπάσκετ προς όφελος, όχι μόνο το δικό του, αλλά όλων των οργανισμών. Η απόφαση πάρθηκε, ο Μπερτομέου αποχωρεί κι ένας αλλιώτικος μπασκετικός «ήλιος» θα ανατείλει από την επόμενη σεζόν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News