Τελευταία... σταγόνα στο μαρτύριο! - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Βαθμολογία πλέι οφ: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την ισοπαλία με Αστέρα

Τελευταία πράξη σε ακόμα μια μαρτυρική σεζόν για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό…

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στις 19:30 (16/5) τον Ολυμπιακός, στην Λεωφόρο, στο ματς της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ της Superleague.

Χωρίς ενδιαφέρον το Τριφύλλι, αφού οι ιθύνοντες φρόντισαν για ακόμα μια σεζόν να μείνει εκτός στόχων. Καταστροφικό το 0-0 στην Θεσσαλονίκη, την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον Άρη, αφού ακόμα και σε περίπτωση αφαίρεσης 6 βαθμών από τους «κιτρινόμαυρους», δεν αλλάζει κάτι για τον Παναθηναϊκό.

Υπό τις οδηγίες του Συλαϊδόπουλου και πάλι οι «πράσινοι». Τιμωρημένος ο Πούγγουρας, που απεβλήθη στο Βικελίδης, εκτός και ο Σένκεφελντ. Σε ρυθμούς προπονήσεων έχει επανέλθει ο Ισπανός εξτρέμ Αΐτορ.

Ο 36χρονος Σουηδός Αντρέας Έκμπεργκ, από την πρώτη κατηγορία της UEFA, είναι ο εκλεκτός του Κλάτενμπεργκ για να σφυρίξει στο ντέρμπι. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μέχμετ Κούλουμ, Στέφαν Χάλμπεργκ, 4ος ο Ζαχαριάδης και στο VAR ο Πολωνός Πάβελ Γκιλ με τον Μπουξμπάουμ. 

Σέντρα στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός σήμερα στις 19:30.

Δηλώσεις Συλαϊδόπουλου μετά το 0-0 κόντρα στον Άρη:

«Ήταν ένα παιχνίδι που ξέραμε πόσο σημαντικό είναι. Θέλαμε να το κερδίσουμε και γι’ αυτό μπήκαμε με ένα επιθετικό σχήμα. Σε καμία περίπτωση δεν αφήσαμε το παιχνίδι ούτε όταν μείναμε με δέκα παίκτες. Δεν είχαμε το χρόνο να δουλέψουμε αυτά που θέλαμε.

Έμεινα ικανοποιημένος από τη διάθεση και την αυταπάρνηση που έδειξαν οι παίκτες μου. Διαχειριστήκαμε πολλές απουσίες τόσο πριν από τον αγώνα, όπως του Μαουρίσιο, αλλά και τα προβλήματα κατά τη διάρκεια του. Θα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News