Πρόκριση στη Θεσσαλονίκη - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Υποβίβασε τον Ηρακλή ο «Εξάστερος» και βλέπει πλέι οφ!

Να «σκουπίσει» τον Άρη έχει την ευκαιρία ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Άρη στο «Νικ Γκάλης Hall» στο δεύτερο παιχνίδι του πρώτου γύρου των playoffs της Basket League (19:30). Ο «εξάστερος» έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά την Κυριακή, διαλύοντας τους Θεσσαλονικείς με 109-79 στο ΟΑΚΑ. Το σύνολο του Γιώργου Βόβορα βρέθηκε σε εξαιρετική κατάσταση επιθετικά, τελειώνοντας τον αγώνα με έξι διψήφιους, ενώ σκόραραν όλοι οι παίκτες της 12άδας.

Με αυτό τον τρόπο, ο Έλληνας τεχνικός συνέχισε το αήττητο σερί από την στιγμή που ανέλαβε την τύχη της ομάδας, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι άλλαξε εντελώς την ψυχολογία στα αποδυτήρια. Παράλληλα με το αγωνιστικό τρέχει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με το Πάρις Λι (γκαρντ Μονακό).

Ενόψει του παιχνιδιού στην Θεσσαλονίκη, οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν ακόμα ένα κίνητρο. Να πάρουν ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου της κανονικής διάρκειας, που στην τελική εξίσωση της χρονιάς τους στοίχισε την κορυφή. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι με το ισχύον σύστημα των playoffs (2002-03) στα προημιτελικά οι «πράσινοι» αριθμούν 35 νίκες και μόλις μία ήττα!

Διαβάστε το σχόλιο του Γιώργου Βόβορα μετά το πρώτο ματς. 

«Είχαμε καλά διαστήματα, πρέπει να κρατήσουμε αυτό. Παίξαμε κόντρα σε μια ομάδα που έχει ταχύτητα. Είχαμε καλά διαστήματα και πρέπει να κρατήσουμε την αμυντική μας νοοτροπία. Στη δεύτερη περίοδο δεν είχαμε την ίδια νοοτροπία, πράγμα λογικό, αλλά είμαστε στα play-offs και πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοσή μας. Έχουμε μπροστά μας ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι στο Αλεξάνδρειο, περιμένουμε από τον Άρη να βγάλει αντίδραση. Τώρα θα συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι για να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News