«Τελειώνει» από πρόεδρος του Ιωνικού η Χριστίνα Σκέντζιου

«Τελειώνει» από πρόεδρος του Ιωνικού η Χριστίνα Σκέντζιου

Ειλημμένη θα πρέπει να θεωρείται η απόφαση της Χριστίνας Σκέντζιου να παραιτηθεί από πρόεδρος της «κυανόλευκης» ΚΑΕ μετά το «άδειασμα» από τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας, Βαγγέλη Τσάπα.

Η είδηση της «εξαφάνισης» του «ισχυρού άνδρα» του Ιωνικού Νικαίας έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στις τάξεις της ομάδας, που μέχρι τώρα έχει τακτοποιημένα τα οικονομικά της (μισθοί, φορολογικές και ασφαλιστικές εισφορές και ενοίκια παικτών). Ωστόσο, η απόφαση της προέδρου της ΚΑΕ, να παραιτηθεί από το αξίωμα της (είναι θέμα ημερών, αν όχι ωρών), φαίνεται ότι θα δρομολογήσει εξελίξεις.

Θυμίζουμε ότι ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου της Νίκαιας δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και μία εβδομάδα και έκτοτε δεν έχει επικοινωνήσει με κάποιον από τους ανθρώπους της ομάδας.

Για περίπου δύο χρόνια, άλλωστε, ενώ ο Βαγγέλης Τσάπας ασκούσε διοίκηση, ελάμβανε όλες τις αποφάσεις και δεν φαινόταν πουθενά, η Χριστίνα Σκέντζιου είχε τον διακοσμητικό ρόλο του προέδρου, υπογράφοντας σε όλα τα επίσημα έγγραφα των «κυανόλευκων», με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να κατηγορηθεί για οποιοδήποτε οικονομικό πρόβλημα εμφανιστεί.

Η διευθύνουσα σύμβουλος (είχε και αυτόν τον ρόλο), που είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ακόμη προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ, ήταν το μοναδικό πρόσωπο που έβγαινε μπροστά στην ΚΑΕ Ιωνικός, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα θα μείνει ακέφαλη μόλις υποβάλλει την παραίτησή της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Δ.Σ. της ομάδας βρίσκεται ο αδελφός του Βαγγέλη Τσάπα και ένας δικηγόρος που ασχολείται με αθλητικές υποθέσεις, αλλά είναι άγνωστο αν κάποιος απ’ αυτούς θα αναλάβει τον διπλό ρόλο που είχε η Χριστίνα Σκέντζιου.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απουσία της και από τον αγώνα της Τετάρτης (17/11, 19.30) με την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για το FIBA Europe Cup, που θα είναι και ο τελευταίος των Νικαιωτών στην διοργάνωση.

gazzetta.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News