Τελευταία προσπάθεια ή τέλος...

Τελευταία προσπάθεια ή τέλος...

Επαφή με τον πρόεδρο της Κάλιαρι, Τομάσο Ζιουλίνι θα έχει μέσα στην εβδομάδα ο δικηγόρος του Στραματσόνι, Τζουζέπε Μπότσο για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται να έχει επαφή με τους Γιάννη Αλαφούζο και Ζιλμπέρτο Σίλβα, προκειμένου να «τρέξουν» την υπόθεση και να εξαντλήσουν τις πιθανότητες για τον 26χρονο διεθνή Κολομβιανό επιθετικό.

[ads2]

Ο Αντρέα Στραματσόνι θέλει σαν τρελός τον Κολομβιανό επιθετικό και προσπαθεί να βρει τη φόρμουλα για να τον φέρει στο «τριφύλλι».

Όπως αναφέρει η «Πράσινη», ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τον «Στράμα», Τζουζέπε Μπότσο, θα έχει μέσα στην εβδομάδα επαφή με τον πρόεδρο της Κάλιαρι, Τομάζο Ζιουλίνι, με τον οποίο διατηρεί πολύ καλές σχέσεις. Η ομάδα της Σαρδηνίας δεν υπολογίζει για βασικό τον Ιμπάρμπο και θα προτιμούσε να τον παραχωρήσει για να αδειάσει μια θέση ξένου. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπότσο εκπροσωπεί τον Νταβίντ Πισάρο, για τον οποίο ενδιαφέρεται η Κάλιαρι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News