«Ταξίδι Στα Αστέρια»: Οι μέρες και ώρες προβολές - Η συμβολική τιμή του εισιτηρίου

«Ταξίδι Στα Αστέρια»: Οι μέρες και ώρες προβολές - Η συμβολική τιμή του εισιτηρίου

Έγιναν γνωστές οι μέρες και οι ώρες προβολής της ταινίας «Ταξίδι Στα Αστέρα», καθώς και η τιμή του εισιτηρίου, μέσω viva.gr.

Τέσσερις προβολές της ταινίας «Ταξιδι Στα Αστέρια» έχουν προγραμματιστεί στην πλατφόρμα του viva.gr.

Συγκεκριμένα, θα μπορέσει κάποιος να δει την ταινία την Κυριακή (27/6) στις 18:00 και στις 22:00, ενώ την επόμενη μέρα (28/6) στις 4:00 και στις 12:00.

Το κόστος του εισιτηρίου θα είναι… συμβολικά στα 13 ευρώ!

Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς εισιτηρίου / κωδικού για την προβολή της ταινίας, θα μεταφερθείτε στη σελίδα της παραγγελίας σας, όπου θα φαίνεται, όπως παρακάτω, ο κωδικός εισόδου σας.

Παράλληλα, θα λάβετε email από την Viva Services με θέμα ”Viva Παραγγελία Νο ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ”, όπου θα βλέπετε επίσης τον κωδικό εισόδου. (Αν δεν βρίσκετε το e-mail στα εισερχόμενά σας, παρακαλούμε ελέγξτε και τους φακέλους Ανεπιθύμητα (spam) και Προσφορές.)

Ο κωδικός εισόδου σας φαίνεται και στο PDF εισιτήριο σας (κάτω από το barcode του εισιτηρίου), το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από τη σελίδα παραγγελίας σας.

Όταν έρθει η ώρα να παρακολουθήσετε την ταινία, κλικάρετε το κουμπί ΔΕΙΤΕ ONLINE που θα βρείτε στη σελίδα προπώλησης, δίπλα από το κουμπί «Κράτηση», της ημέρας που έχετε επιλέξει. Το κουμπί ΔΕΙΤΕ ONLINE μπορείτε να το βρείτε και στη σελίδα της παραγγελίας σας.

Αφού μεταβείτε στη σελίδα προβολής σας, εισάγετε τον κωδικό σας και παρακολουθείτε την ταινία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News