«Ταβάνι» για τα συμβόλαια η αμοιβή Κουρμπέλη
Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Δημήτρη Κουρμπέλη και ο αρχηγός θα φορά τα πράσινα για άλλα 3,5 χρόνια.
Οι αποδοχές του Δημήτρη Κουρμπέλη μαζί με τα μπόνους θα αγγίξουν τις 500.000 ευρώ ετησίως.
Μπορεί στη συγκεκριμένη περίπτωση να έγινε υπέρβαση από τον Αλαφούζο, αλλά σύμφωνα με τη Livesport, δεν συνεπάγεται γενικότερη αλλαγή στάσης από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ στο οικονομικό.
Στην ίδια κατηγορία, όππως σημειώνει η εφημερίδα, με τον 26χρονο αμυντικό χαφ ενδέχεται να μπουν υπό προϋποθέσει οι Εμάνουελ Ινσούα και Σωκράτης Διούδης και ενδεχομένως ένας επιθετικός ο οποίος θα αποκτηθεί το καλοκαίρι.
Η διαχείριση του υπόλοιπου ρόστερ θα συνεχιστεί με μνημονιακά κριτήρια αφού η εντολή του Αλαφούζου στη διοίκηση και στον Τσάβι Ρόκα είναι να μην παρεκκλίνουν καθόλου από τη στρατηγική που έχει χαράξει.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παπαθεοδώρου: «Τέλειο σενάριο για τον Παναθηναϊκό, αυτή η αντίπαλος στα πλέι οφ»
- Παναθηναϊκός: Ο Γιαννακόπουλος αποκάλυψε πλάνο… επόμενης μέρας μέσω story (vid)
- «Η ομάδα που θέλει για αντίπαλο ο Αταμάν στα πλέι οφ»
- Έντολή Λαφόν στον ατζέντη του: Θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό!
- Γιαννακόπουλος: Το σχόλιο για την ανακοίνωση της Θύρας 13 (pic)