Σενάριο για Τασουλή και Παναθηναϊκό

Σενάριο για Τασουλή και Παναθηναϊκό

Το συμβόλαιο του Χρήστου Τασουλή ολοκληρώνεται με τον Αστέρα Τρίπολης και το όνομα του φαίνεται να βρίσκεται στην λίστα με τους υποψήφιους για την θέση του Εμμάνουλ Ινσούα στον Παναθηναϊκό.

Το συμβόλαιο του Αργεντινού αριστερού μπακ εκπνέει το εφετινό καλοκαίρι και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα δύσκολα ο Ινσούα θα ανανεώσει την συνεργασία του με τους πράσινους οι οποίοι εξετάζουν περιπτώσεις για τον αντικαταστάτη του.

Σε περίπτωση που ο Εμμάνουελ Ινσούα αποχωρήσει τελικά από τον Παναθηναϊκό τότε η αγοορά του εξωτερικού για την θέση του αριστερού μπακ φαίνεται να έχει προτεραιότητα καθώς έχουν γραφτεί αρκετά υποψήφια ονομάτα μέχρι στιγμής στον ηλεκτρονικό τύπο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ από το πράσινο στρατόπεδο εκτός από την αγορά του εξωτερικού από την Ελλάδα υπάρχει τσεκαρισμένη η περίπτωση του 29χρονού Αρκά αριστερού μπακ Χρήστου Τασουλή όπου το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Χρήστος Τασουλής μετράει 17 συμετοχές με 2 γκολ την περσινή σεζόν με την κιτρινομπλέ φανέλα και παρά το γεγονός πως είναι στην πράσινη λίστα των αριστερών μπακ ο Αστέρας Τρίπολης έχει το προβάδισμα εφόσον μπει στην διαδικασία ανανέωσης της συνεργασίας μαζί του.

Πληροφορίες: arcadiaportal.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News