Ταλέντα στην Κύπρο για τον Παναθηναϊκό

Ταλέντα στην Κύπρο για τον Παναθηναϊκό

Το πρώτο Skills Tournament που θα γίνει στην Κύπρο, υπό την αιγίδα των Σχολών Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θα διεξαχθεί στις 4 και 5 Ιουνίου.

Οι «πράσινοι» θα διοργανώσουν ένα από τα μεγαλύτερα καμπ επιλογής ποδοσφαιριστών και τερματοφυλάκων που έχει γίνει ποτέ στο νησί «κατεβάζοντας» μάλιστα σχεδόν όλο το προπονητικό τιμ των ακαδημιών έτσι ώστε να πάρουν μέρος στις προπονήσεις και να ξεχωρίσουν τα παιδιά που θα δείξουν πράγματα.

[ads2]

Στην Κύπρο θα βρεθούν οι Βαγγέλης Σάμιος και Γιώργος Σίμος (προπονητής Κ20), Δημήτρης Μάρκος (υπεύθυνος σκάουτινγκ ακαδημιών) και Παναγιώτης Μπαρτζώκας (προπονητής τερματοφυλάκων».
AdTech Ad
Το Skills Tournament θα γίνει στο Αθλητικό Κέντρο Αναγέννησης Γερμασόγειας και το «παρών» θα δώσει κι ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και διευθύνων σύμβουλος των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου. Τα παιδιά που θα επιλεχθούν, στη συνέχεια θα ταξιδέψουν στην Αθήνα και θα περάσουν από νέο καμπ την επίβλεψη του οποίου θα έχει ο τεχνικός διευθυντής της «πράσινης» ακαδημίας Γιάννης Σαμαράς αλλά και οι προπονητές τερματοφυλάκων, Βαγγέλης Λάπας και Μάριο Γκαλίνοβιτς. Σε όλα τα παιδιά που θα πάρουν μέρος, θα δοθεί μια πλήρης στολή του Παναθηναϊκού, αναμνηστικό δίπλωμα και αναμνηστικές φωτογραφίες.
Πληροφορίες και εγγραφές στα τηλέφωνα 96 308 813 και 99 124 919, και σε όλες τις συνεργαζόμενες σχολές του Παναθηναϊκού σε όλη την Κύπρο.
ΛΕΜΕΣΟΣ: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 97 667570
ΛΑΡΝΑΚΑ: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΑΡΩΝΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 99 533608
ΠΑΦΟΣ: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΦΟΥ ΣΤΟ SPORTIVO CENTER ΠΕΤΡΙΔΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 99879776, 97 655600
ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΑΦΟΥ: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΓΙΟΛΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΙΟΛΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 99 613436, 99 603666

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News