Τακτική από Πογιάτος με δύο συστήματα

Τακτική από Πογιάτος με δύο συστήματα

Φουλ… τακτική περιελάμβανε το πρόγραμμα της προπόνησης της Παρασκευής για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού με τον Ντάνι Πογιάτος να δοκιμάζει δύο συστήματα.

Ο Ισπανός τεχνικός θα παρακολουθήσει για πρώτη φορά τους παίκτες του σε αγώνα και το «μενού» της Παρασκευής εμπεριείχε – όπως αναμενόταν – τακτική.

Το «4-3-3» είναι το βασικό σύστημα στο μυαλό του πράσινου headcoach και αυτό εφαρμόστηκε στο Κορωπί. Ο αγώνας με το Μαρκό είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο και το «Τριφύλλι» θα μπει δοκιμαστικά με αυτό το επιθετικογενές σχήμα.

Βέβαια, ο πρώην προπονητής των ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης θα αξιολογήσει με προσοχή το αποτέλεσμα αυτού του απαιτητικού συστήματος. Και θα αποκομίσει μια καλύτερη εικόνα του υπάρχοντος υλικού και θα κατανοήσει κατά πόσο μπορεί να εφαρμοστεί το «4-3-3» με επιτυχία.

Back up επιλογή θα αποτελέσει το «4-4-2», για το οποίο πήρε μια γνώμη την Παρασκευή στο «Καλαφάτης». Αυτό θα είναι ένα σύστημα… ανάγκης, είτε κατά τη διάρκεια του αγώνα, είτε για να υλοποιηθεί κόντρα σε κάποιον ιδιαίτερο αντίπαλο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News