«Ταιριάζει στον Παναθηναϊκό ο Μολέδο - Τον δίνει η Ιντερνασιονάλ»

Στον ΠΣΑΠ για τις οφειλές από τον Παναθηναϊκό ο Μολέντο

Θα μπορούσε να παίξει στον Παναθηναϊκό ως τρίτος στόπερ ο Ροντρίγκο Μολέντο, σύμφωνα με τον expert του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, Γιάννη Ντούζγο, αλλά όπως επισημάνθηκε από τον ίδιο, ο άλλοτε παίκτης του Τριφυλλιού δεν εμφανίζεται «ζεστός» στην προοπτική επιστροφής του στην Ελλάδα.

Σε συνέντευξή του στο sportdog.gr, ο αναλυτής του πρωταθλήματος της Βραζιλίας σκιαγράφησε την πορεία του Μολέντο στην Ιντερνασιονάλ, ανέλυσε τα οικονομικά δεδομένα και τι θα μπορούσε να προσφέρει στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

«Ένα-δύο χρόνια να έχει ακόμα μπροστά του, τις δύο τελευταίες σεζόν δεν έκανε πάνω από 20 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και από αυτές τις μισές ήταν βασικός. Θεωρώ ότι είναι δύσκολο να τον υπολογίζει κάποιος ως βασικό. Τώρα, να τον φέρουν από τη Βραζιλία  για μπακ απ, τι νόημα έχει;

Είναι ταλαιπωρημένος, δεν μπορεί να είναι βασικός σε ΑΕΚ ή Παναθηναϊκό. Αν είναι να τον φέρουν από Βραζιλία για αναπληρωματικό, γιατί να μην πάρουν κάποιον από Ευρώπη που σε ένα-δύο χρόνια αντί να τελειώσει η καριέρα του όπως του Μολέδο, να έχει μεταπωλητική αξία;.

Ο Παναθηναϊκός επειδή λειτουργεί με τέτοιου είδους κεντρικούς αμυντικούς, με βαρύ κορμί που θέλει ένα θηρίο πίσω για να καλύπτει τις φάσεις. Με αυτή την έννοια θα έλεγα πιο πολύ στον Παναθηναϊκό ότι ταιριάζει. Η Ιντερνασιονάλ θα ήθελε να τον παραχωρήσει, εκεί δεν παίρνει πολλά λεφτά έτσι κι αλλιώς. Αλλά θα ζητήσει παραπάνω χρήματα για να έρθει.

Για το επίπεδο της Ελλάδας θα μπορούσε, αλλά πέρσι σε 38 ματς της ομάδας του έπαιξε σε 18 αγώνες, από τους οποίους στους 10 ήταν βασικός και 8 αναπληρωματικός. Δε νομίζω πάντως και ίδιος να ψηνόταν για να επιστρέψει στην Ελλάδα, στο Πόρτο Αλέγκρε έχει βρει την ησυχία του. Γιατί να φύγει τώρα που η καριέρα του τελειώνει για να επιστρέψει στην Ευρώπη;»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News