Τα τρία μηνύματα του Δώνη

Τα τρία μηνύματα του Δώνη

Ο Γιώργος Δώνης δεν κατηγόρησε ευθέως τους παίκτες του για την πρώτη εντός έδρας ήττα και δεύτερη στη σειρά στο πρωτάθλημα απέναντι στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, πέρασε τρία σημαντικά μηνύματα μέσω της καθιερωμένης συνέντευξης τύπου μετά το ντέρμπι της Κυριακής.

Ο Έλληνας προπονητής έριξε το… μπαλάκι στη διοίκηση για τη νέα εποχή της ομάδας τονίζοντας πως πρέπει να φανεί συνεπής στο πρότζεκτ που έχει σχεδιάσει: «Είναι πολύ σημαντικό θέμα η αδειοδότηση της ομάδας. Δεν θέλουμε άλλους περιορισμούς στις μεταγραφές, ή κάποια πρόωρη βαθμολογική απώλεια. Έχουμε ένα πρότζεκτ με δεδομένα και σε αυτό κινούμαστε. Μεθαύριο δεν ξέρω, εάν ο Γιάννης Αλαφούζος μου πει κάτι διαφορετικό.»

Αυτά ήταν τα λόγια του πράσινου κόουτς αναφορικά με τη στάση που διατηρεί ο μεγαλομέτοχος, αλλά και τις φιλοδοξίες που έχει ο ίδιος για εκείνον.

Από κει και πέρα, ο Δώνης ισχυρίστηκε ότι θα ήταν ανεδαφικό να συγκρίνουμε τον «Panathinaikos» του Βαζέχα και του Σαραβάκου με τη φετινή ομάδα.

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές προσπάθησε να τους «ξυπνήσει» τον εγωισμό, ενώ παράλληλα αναγνώρισε τη δυσκολία για την κατοχύρωση της πέμπτης θέσης: «Είχαμε το αβαντάζ για την πέμπτη θέση. Δεν πήραμε τελευταία τα αποτελέσματα που θέλαμε. Θα έπρεπε να είχαμε τουλάχιστον έξι βαθμούς παραπάνω. Στη φάση που βρισκόμαστε θα παίξει σημαντικό ρόλο ο εγωισμός όλων μας.»

Φυσικά, όλοι κρίνονται μέχρι και το τέλος της σεζόν στην ομάδα… το μήνυμα του Έλληνα προπονητή ήταν ηχηρό προς το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News