Τα τρία ερωτήματα και τα σενάρια για Αλαφούζο

Τα τρία ερωτήματα και τα σενάρια για Αλαφούζο

Στο θέμα του γηπέδου ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει ακούσει τη θέση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και τις προθέσεις των πολιτικών.

Του δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη μελών της νυν κυβέρνησης και βουλευτών και της νέας που όπως φαίνεται θα προκύψει Ακόμα δεν έχει ακουστεί όμως του Γιάννη Αλαφούζου. Του ιδιοκτήτη της ομάδας η οποία θα χρησιμοποιεί το γήπεδο όταν έρθει η ώρα. Ο Αλαφούζος είναι φανερό ότι έχει αφήσει χώρο στον Γιαννακόπουλο.

Με τη νυν κυβέρνηση άλλωστε δεν έχει σχέσεις. Εχει με τη νέα αλλά αυτό δεν απασχολεί τόσο τον φίλο του τριφυλλιού. Το θέμα είναι τι θα πράξει ο Αλαφούζος εφόσον συμφωνηθούν όλα κι εγγράφως όχι μόνο στα λόγια για το γήπεδο. Αυτή τη στιγμή μόνο ο ίδιος γνωρίζει τα σχέδιά του.

Θέλοντας και μη πάντως το επόμενο διάστημα θα βγει μπροστά. Θα ακουστούν οι θέσεις του. Αυτό φυσικά εφόσον φανεί ότι μπορεί να υλοποιηθεί το πρότζεκτ της διπλής ανάπλασης. Ο Αλαφούζος θα έχει μειώσει σημαντικά το χρέος και κάποια στιγμή θα κληθεί να εκφράσει την άποψή του για το γηπεδικό και φυσικά για το μέλλον του ίδιου στον Παναθηναϊκό.

Με το χρέος να έχει μειωθεί σ έναν σημαντικό βαθμό και με το γήπεδο να είναι εφικτό να κατασκευαστεί τότε θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τη στάση του.

Τι θέλει… Θα μείνει και θα συνεχίσει να ηγείται; Θα θελήσει να έχει συμπαίκτη τον Γιαννακόπουλο ή κάποιον άλλον; Ή θα συζητήσει το ενδεχόμενο να πωλήσει την ΠΑΕ στον ιδιοκτήτη του μπασκετικού Παναθηναϊκού λογικά και με πόσα χρήματα;

Σ’ αυτά τα ερωτήματα θα κληθεί να απαντήσει ο Αλαφούζος. Τα σενάρια όπως διαπιστώνει ο καθένας είναι τρία.

Πηγή: Sportday

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News