Τα... τρελά λεφτά του Φλαμινί!

Τα... τρελά λεφτά του Φλαμινί!

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ματιέ Φλαμινί επιβεβαιώνεται από τα αγγλικά ΜΜΕ, με το ρεπορτάζ ωστόσο να αναφέρει πως οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών σταμάτησαν όταν οι «πράσινοι» πληροφορήθηκαν τις οικονομικές απαιτήσεις του 32χρονου.

Σύμφωνα λοιπόν, με το ρεπορτάζ της αγγλικής ιστοσελίδας Evening Standard, οι εκπρόσωποι του Φλαμινί ενημέρωσαν το «τριφύλλι» πως απαιτούν εβδομαδιαίες αποδοχές για τον πελάτη τους, της τάξης των 75.000 ευρώ!

[ads2]

Δηλαδή, ο Γάλλος ζητά 3,9 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ένα ποσό που εάν προστεθεί και η εφορία (43%), τότε θα ξεπεράσει τα 6,5 εκατομμύρια ευρώ…

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι τα στελέχη του Παναθηναϊκού είχαν αρχίσει διαπραγματεύσεις με τους ατζέντηδες του Φλαμινί, όμως τις διέκοψαν όταν πληροφορήθηκαν τις απαιτήσεις τους και επεσήμαναν ότι πρέπει να τις μειώσουν κατά πολύ για να επανέλθουν ξανά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News