Τα "θέλω" του Ζιλμπέρτο!

Τα "θέλω" του Ζιλμπέρτο!

Αμέσως μετά τις Αγιες μέρες του Πάσχα αναμένονται οι τελικές εξελίξεις στο θέμα του τεχνικού διευθυντή και στην ανάληψη της θέσης απ’ τον Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Τόσο απ’ τη συνάντηση που έκανε ο Γιάννης Αλαφούζος προ ημερών με τον Βραζιλιάνο όσο και απ’ τις επαφές που ακολούθησαν, οι δύο πλευρές φαίνεται πως έχουν φτάσει σε μια πρώτη συμφωνία.

[ads2]

Εντούτοις απομένει ακόμη μια καθοριστική επαφή, στην οποία θα ξεκαθαριστούν ορισμένα ζητήματα που αφορούν τον τρόπο με τον οποίο θέλει να δουλέψει ο Ζιλμπέρτο στο «τριφύλλι», το πλάνο και τη σταθερή φιλοσοφία που θα πρέπει να αποκτήσει ο σύλλογος. Η αισιοδοξία των «πράσινων» παραμένει στα ύψη (ασχέτως εάν επισήμως απ’ την ομάδα διατηρούν χαμηλούς τόνους) και υπάρχει εκτίμηση πως μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα υπάρξει οριστικό deal και άφιξη του Ζιλμπέρτο στην Ελλάδα (αφού διευθετηθεί κι ένα μικρό θέμα με την εφορία) για… υπογραφές.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News