Τα... θέλω του Στραματσόνι

Τα... θέλω του Στραματσόνι

Τελευταία προπόνηση επί ολλανδικού εδάφους για τον Παναθηναϊκό λίγες ώρες πριν το πιο δυνατό φιλικό κόντρα στην Οσμάνλισπορ, ένα φιλικό από το οποίο θα βγουν τα πρώτα σοβαρά συμπεράσματα για τα όσα δουλεύει ο Αντρέα Στραματσόνι ενόψει των προκριματικών του Europa League.

Το πρωί της Πέμπτης, λοιπόν, ο Ιταλός τεχνικός σε μία χαλαρή προπόνηση, δούλεψε κυρίως πάνω στο πρέσινγκ σε διάταξη 4-2-3-1.

[ads2]

Ο «Στράμα» ζητούσε συνεχώς συντονισμένες κινήσεις και η εντολή ήταν ξεκάθαρη: «Η πίεση μας ξεκινά όταν η μπάλα πηγαίνει σε έναν από τους δύο μπακ. Στην πρώτη του επαφή ξεκινάμε το πρέσινγκ. Όχι πριν, όχι μετά. Στην πρώτη επαφή που θα κάνει με την μπάλα. Όλοι μαζί ξεκινάμε την πίεση για να κλέψουμε».

Το πρόγραμμα δεν κράτησε πάνω από μία ώρα, καθώς ο Ιταλός θέλει να έχει όσο το δυνατόν πιο «φρέσκους» τους παίκτες του για το απογευματινό παιχνίδι και να μην ρισκάρει πιθανούς τραυματισμούς.

Gazzetta.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News