Τα θέλω του Πασκουάλ για τον Τζεντίλε

Ένα ολοκληρωτικό... restart στην καριέρα του Τζεντίλε

Το μεγάλο ντέρμπυ στο ΣΕΦ έρχεται κι ο Αλεσάντρο Τζεντίλε θα κάνει εκεί την πρώτη του εμφάνιση με τα πράσινα στην Ευρωλίγκα.

Ο Τσάβι Πασκουάλ όμως έχει λίγες αλλά συγκεκριμένες απαιτήσεις από τον Ιταλό.

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε είναι το πιο πολυακουσμένο όνομα του τελευταίου μήνα και όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό. Όλοι βρίσκονται εν αναμονή της παρθενικής του εμφάνισης στην Euroleague με το “τριφύλλι”. Ακόμα πιο ιδιαίτερη θα γίνει η κατάσταση αφού το ντεμπούτο του θα γίνει σε ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της Ευρώπης, το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Ο Τσάβι Πακουάλ προσπαθεί να τον εντάξει στην ομάδα όσο πιο γρήγορα και καλύτερα γίνεται ώστε να φτάσει ο 24χρονος Ιταλός στο maximum των δυνατοτήτων του. Ο Καταλανός τεχνικός δεν θέλει απλά ακόμη έναν παίκτη στο ρόστερ, θέλει έναν παίκτη που να βοηθάει σε συγκεκριμένα κομμάτια του παιχνιδιού. Προσπαθεί να εξελίξει τον Τζεντίλε σε έναν πολύ καλό αμυντικό που να “σερβίρει” όποτε χρειάζεται και να είναι “killer” όποτε επίσης χρειάζεται.

Στον Παναθηναϊκό είναι διατεθειμένοι να κάνουν υπομονή με τον νεαρό Ιταλό καθώς πρόκειται για ένα σημαντικό πρότζεκτ που αν πετύχει, ο εξάστερος…δεν θα λέγεται πια εξάστερος!

Πάμε ταμείο με …. Προγνωστικά Πλατανιάς – Παναθηναικός

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News