Τα στατιστικά του Παναθηναϊκού στο FIFA 22 - Ποιοι ξεχωρίζουν - Σφαίρα ο Παλάσιος! (pics)

Τα στατιστικά του Παναθηναϊκού στο FIFA 22 - Ποιοι ξεχωρίζουν - Σφαίρα ο Παλάσιος! (pics)

Αποκαλύφθηκαν τα στατιστικά των περισσότερων από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο FIFA 22 Ultimate Team με τον Σεμπάστιαν Παλάσιος να κάνει τη διαφορά.

«Ρουκέτα» είναι η πιο δαπανηρή μεταγραφή του Παναθηναϊκού με τον «Τούκου» να έχει απίστευτα στατιστικά αποτελώντας σίγουρα, τον πιο γρήγορο ποδοσφαιριστή του Τριφυλλιού στη σύγχρονη ιστορία του βιντεοπαιχνιδιού.

Ο Παλάσιος τρέχει, λοιπόν, με 91 ταχύτητα και θα αποτελέσει για τους φίλους του Παναθηναϊκού ένα σημαντικό «όπλο» απέναντι στους ανταγωνιστές του. Από το «πράσινο» ρόστερ ξεχωρίζουν οι Διούδης (75), Πέρεθ (74), Μαουρίσιο (75), Καρλίτος (72), Μπρινιόλι (73), Μακέντα (72) και Βιγιαφάνιες (72).

Συνολικά, το overall του Παναθηναϊκού φθάνει στο 72 με 71 επίθεση, 72 κέντρο και 70 άμυνα, χωρίς να έχουν ενταχθεί οι μεταγραφές των Σάρλια, Βιτάλ και Βαγιαννίδης. Την Παρασκευή αναμένεται να αποκαλυφθούν όλες οι πληροφορίες για την ομάδα του Τριφυλλιού.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News